#PiszęSobie, i tak oto wystukało mi się takie piękne zdanie z lapsusem.:
DAI - (Dynamic Ad Insertion) is expected to offer a broad range of possibilities for both countrywide as well as local media outlets; In other words, may be perceived as an innovative standard for the whole brodacasting industry.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Lokalny Auchan w Glowo.: Philadelphia - Oryginalny seker śmietankowy 100 gramów.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Jeden z moich nauczycieli z podstawówki zbierał rozmaite przejęzyczenia. Zapisywał je sobie w zeszytach i miał ich ponoć grubo ponad pięćdziesiąt. Były tam smaczki w rodzaju:
Pytanie prosto z fejsa, ściślej z jednej z prawdziwych grup dla pracowników.:
"Czy tydzień po śmierci można wziąć 2 dni urlopu okolicznościowego"?
@lwica uczy się podstaw przedsiębiorczości na głos i mówi: Płaca to cykliczne, zazwyczaj raz w roku, wynagrodzenie, wypłacane pracownikowi z tytułu zatrudnienia. Ja: Co? Coś bardzo nie wyszło.
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".
//To 17 czy sto? I dlaczego ona chce dzieci w kuchni? // "17-stoletnia dziewczyna szuka wakacyjnej pracy, aby sobie dorobić. Może być to praca przy zbiorach, dzieciach w kuchni, wszelkie propozycje rozważę." // Jak rozmnażają się jabłka? // "Nadgryzłeś i zostawiłeś jabłko. Potem dojem. To czeka i mnie zostawisz mnie jak to jabłko z dwójką dzieci." // Chyba nie skorzystam. :P // " Pomoc dla dzieci z dyslekcją, dysgrafią, dysortografią i dyskalkulią. Terapełta." // I wisienka na torcie: borzu, to ja wolę te moje, ludzkie zęby. // "Czy wiecie, że przednie zęby wiewiórek nigdy nie przestają rosnąć? Biegają zygzakiem gdy uciekają przed drapieżnikiem, czasem udają, że zakopują jedzenie, by oszukać złodziei, żyją ok. 6 lat na wolności, tyją na zimę."