"Śledząc ukraińskie media społecznościowe po sobotniej Eurowizji, można odnieść wrażenie, że ludzie bardziej się martwią przegraną Polski niż własną wygraną."
Zdjęcie, Może być zrzutem ekranu z Twittera przedstawiającym tekst „KPRM Kancelaria Premiera @PremierRP Premier @MorawieckiM w #Raszków: Państwo ma do wykonania bardzo ważną rolę. Koncenturujemy się na tym, aby wypracować najlepsze rozwiązania dla rodzin, które także zapewnią bazę materialną do bezpieczeństwa polskim rodzinom. Jednym z naszych programów są dopłaty do żłobów. 3:04 PM 15 maj 2022 Twitter for Android”
Rządowe centrum bezpieczenstwa ostrzega.: Wysokie stężenie pyłów zawieszonych PM 2.5 i PM 10. Mieszańcom Krakowa zaleca się wychodzić z domów tylko, gdy jest to naprawdę konieczne. #prawdziwe - mniej więcej sprzed 3 miesięcy temu.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Czyści, błękitnokrwiści i rasowi Krakowianie nie muszą się obawiać. Są przyzwyczajeni. Był taki mem z Makłowiczem trzymającym butelkę wina. Napis mniej więcej brzmiał tak: "Kraków. Jedyne miasto, w którym picie jest zdrowsze niż oddychanie"
Mojej mamie omsknął się dzisiaj język. Mieliśmy na obiad sos z ziemniakami i ogórkami. Piszę o tym, bo to z tego powodu powstała ta pomyłka. Zjadłam obiad i trudno mi było wygarnąć sos, a mama chciała powiedzieć: "Daj, to ja wyliżę". Powiedziała: "Daj, to ja wylizę". Wywołało to uśmiech na mojej twarzy. :)
Pa no, a ja musiałem przeczytać wpis po raz drugi i dopiero wtedy zorientowałem się, że jest napisane mieszszańcom. To może chodzi o tych mieszańców, z HP? XD