EltenLink

#21 balteam

Taka dostępność jak w graniu w gta bez modów i kodów.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2022-05-19 19:48

#22 Adasadula

Ojj, to rzeczywiście słabo. Jak dlamnie jest jedyna słuszna gierka w stylu cs czy rtr ale to jak mówię jedynie własne zdanie.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2022-05-19 22:47

#23 AXM04

To w sumie można powiedzieć, że prawie każda gra video jest "dostępna", bo ta "dostępność" przejawia się takimi objawami jak w CS GO/1.6, przecież możesz chodzić i strzelać; no to jest "dostępna".

"Dies irae, dies illa,..."
Edytowano 2022-05-20 09:32

#24 mojsior

Z tego co kojarzę ktoś za czasów klango zrobił jakieś dostępne mapy dla nas do tej gry i jakoś tam coś pomodyfikował, tyle że to było na pirackiej wersji u mnie to kiedyś nie działało., pewnie na tej podstawie powstał mit, że to jest dostępne.
Tak samo może być z wszelakim fortnite czy maxpaine.
Jak co, to gdzieś krąży audio quake, czyli taki quake jedynka na nakładce dostępnościowej, kiedyś to działało i jakieś serwery na modach to miało typu jedi quake, overkill ale pewnie już to dedło.

2022-05-24 15:40

#25 miki2137

jak mam te paczki przekleić?

2023-05-28 10:34

#26 Adasadula

Tak że niewarto, ta dostępność jest zerowa, poza tym wszystko w poście

-- (miki2137):
jak mam te paczki przekleić?

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-06-05 18:36

#27 LordKiller Konto zarchiwizowane

Co to RS?

2024-06-09 16:34

#28 pates

Redspot.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2024-06-19 21:00

#29 Adasadula

Ee, głupi byłem :D, wszystko porownywalem do rs i rs, nawet hearthstone :P.

2024-06-19 21:55

#30 LordKiller Konto zarchiwizowane

Szkoda tylko, że retspot nie działa.

2024-06-25 21:02

#31 Adasadula

Jeśli bardzo chcesz, priv, bo na publiczce o jak by na to nie patrzeć klonach mówić nie chcę.

-- (LordKiller):
Szkoda tylko, że retspot nie działa.

--

Edytowano 2024-06-27 14:19

#32 LordKiller Konto zarchiwizowane

dobra, zapytam o niego tam.

2024-06-29 10:21