Ktoś wie jak i czym zniszczyć maszyny, które trzymają Artisoul w sercu Requiem?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
A ktoś wie gdzeznajde gościa, któy może nauczyć manamona utraconych róchów?
Jeśli masz na myśli te pudełka to musisz je przy ich użyciu odblokować sobie drogę na kolejne piętro. A na którym piętrze jesteś, to było by mi ł łatwiej jakoś ciebie nakierować
Czesc wam. Ja jakoś przeszedłem manamon 2 i powiem tak ze drugi raz mi to by się nie chciało tego przechodzić Jakaś masakra. Ale puki co jestem mistrzem i kto chce to niech się ze mną zmierzy..