Forum

manamon 2

spoilery cheaty sejwy i takie tam

mojsior

#1 ·

możecie tu wrzucać poradniki spoilery a nawet dzielić sie sejwami z tej zacnej gry

martinus

#2 ·

@mojsior. Kiedy można zacząć zbierać klucze w barren underground, czy koniecznie trzeba mieć całą partię w okolicach 53 level lub wyżej, i wtedy zbierać klucze, czy można najpierw zebrać, a potem się zawrucić i levelować?
May the force be with you!

pates

#3 ·

opcja 2
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Irniss

#4 ·

ej :D może ktoś mi dać tipa jak ogarnąć tą wioskę mamię? on chce żebym mu powiedziałą kto zabił a do 2 części wioski nie wejdę, bo mówi, że mam dość imprezowania że mam iść do domu :D

martinus

#5 ·

@irniss, jeżeli chodzi o tą aktorkę, to jak po walczysz ze wszystkimi to wyjdzie ci, kto zabił, napiszę ci to zaraz jak to zrobić.

martinus

#6 ·

@patras dzięki. Znalazłem za to barren underground key 3.

martinus

#7 ·

@pates dzięki. Nie mogę ostatniego klucza znaleźć, tzn drugiego. Pierwszy i trzeci znalazłem, te hiroperty wymijam, ale za nimi jest electric trap, no chyba, że coś pomyliłem, i nie tu jest drugi klucz.

martinus

#8 ·

czy mieliście kiedyś taką sytuację że po znalezieniu dwóch kluczy w barren underground wszystkie przyciski i bouldery się wam resetowały? Mnie się to przytrafiło właśnie.

mara

#9 ·

Mi nie, bo ja najpierw znalazłem key 3.
Wolę ciebie wolność!

martinus

#10 ·

No ja mam trzeci i pierwszy i mi się tak zrobiło.

Irniss

#11 ·

ja jeszce tam nie dotarłam :)

pates

#12 ·

Dobrze idziesz

martinus

#13 ·

@pates napisz jak przejść earthquake room, bo słyszałem że to jest proste, ale te armatki tam mnie trochę rozpraszają, trzeba którejś z nich użyć czy jak?

pates

#14 ·

Omiń armatkę, i leć na połódnie

martinus

#15 ·

OK poprubuję.

martinus

#16 ·

ale obie armatki ominąć bo robię to już kturyś raz z kolei.

Irniss

#17 ·

ja właśnie zaczynam underground :D

martinus

#18 ·

też się długo z tym męczyłem.Ale to do przejścia jest.

klaudia27

#19 ·

Hej, dopiero nie dawno zaczęłam grać i mam taki problem. Nie mogę wejść na czwarty stadion ktoś tam stoi, blokuje mi wejście i mówi, że jest następnym pretendentem do walki, co mogę zrobić, żeby on się usunął?

martinus

#20 ·

Bo najpierw scenka z sangorą i mercillą.