nord vpn
Wróć do Oprogramowanie#1 balteam
Witajcie, jak kogoś interesuje, to można sobie jeszcze z jakieś 5 godzin kupić nord vpn po niższej cenie, 114 euro za 3 lata i 3 miesiące w gratisie, dodatkowo zniżka studencka jest możliwa, całkowity koszt ze zniżką studencką to 106 dolców z kilkomagroszami, czyli jakieś 408 zł.
Myślę, że warto jak ktoś na przykład narzeka na ograniczenia materiałów w Polsce, albo niektóre apki nie działają. No i oczywiści można też za granicą łatwo obejrzec jakąś polską tv.
ps, 114 euro za 3 lata to dosyć długa promocja, więc taka jest cena powiedzmy wyjściowa. Trzeba zapłacić z góry za te 3 lata, co miesiąc spor drożej.
#2 balteam
Ktoś działa na nord vpn dalej? Na windowsie jeszcze gorsza ta apka jest niż była, jakieś dziwne opcje podochodziły i ciężko doklikać się do serwerów.
#4 balteam
Dzięki, chyba będę musiał tak zrobić.
#5 guliwer
Czy komuś udało się ujarzmić tego Norta na Windowsa? Czy jedyna szansa to konfigi ze strony którą podesłał wyżej Midzi?
#6 misiek
A jak Serwshark?
#7 guliwer
Nie wiem jak. Temat dotyczy konkretnego programu, więc nie wiem po co pytasz o coś co nie ma związku ani z tematem, ani z moim pytaniem.
-- (misiek):
A jak Serwshark?
--
#8 misiek
Po krowie jajco jak nie wiesz po co.
#9 guliwer
Jak masz coś mądrego do dodania to zapraszam, coś co wniesie konkretnego do tego tematu, bo jak na razie to pokazujesz zupełnie coś innego. No ale to nie pierwszy raz gdzie chcesz zaistnieć a ci nie wychodzi.
-- (misiek):
Po krowie jajco jak nie wiesz po co.
--
#10 Adasadula
Zwyczajnie podał alternatywę, od co. Może jest poprostu bardziej dostepny?
#11 guliwer
Być może. Tylko to raczej wyglądało jak zapytanie że może on jest dostępny, a nie jako polecenie czegoś lepszego.
-- (Adasadula):
Zwyczajnie podał alternatywę, od co. Może jest poprostu bardziej dostepny?
--