czy znacie jakieś nowe gry fizyczne 2019 r?
Wróć do Pozostałe gry#1 balteam
Witajcie, specjalnie nic nowego w googlach nie znalazłem. Znacie coś ciekawego, fizycznego, co można kupić jako grę? Fajnie jakby to było coś z 2019 r., ponieważ poprzednie gry już znam, ewentualnie jak ktoś ma linka do polskiej obrajlowanej wersji scrable, to też przy okazji może podrzucić.
Z góry dzięki za propozycje, odpowiedzi, podpowiedzi.
#2 bratczyk96
Dołączam się do tej prośby. Szczególnie o scrable.
#3 Wiolinistka
Hej! Ja się zajmuję dostosowywaniem gier bardzo prywatnie. Mogę Wam podpowiedzieć rzeczy, które można, da się dostosować - super farmer, pędzące żółwie, scrabble, uno, sen, splendor, kakao, zooloretto, rumikub, to takie ostatnie propozycje:)
#4 MonikaZarczuk
Ciekawa jestem Wiolinistko jak dostosowujesz scrable, bo ja mam taki prototyp przez firme, która chciała wejść z tym na rynek i oni polegli. Zaznaczyć każdy kwadrat na położenie klocka, zrobić tak, by się widziało każdą premię, czy to literową czy słowną, podwójną, potrójną, obrajlowić klocki i jeszcze zrobić tak, by się wszystko nie przesuwało, jak się tego dotyka i szuka miejsca na swoje słowo. Bo przecież chodzi o to, żeby się w to realnie dało grać. Równie trudno jest przystosować w pełni monopol.
#5 matius
Albo jak się udało przystosować pędzące żółwie?