EltenLink

G-data i wyskakujące powiadomienie

Wróć do Problemy z oprogramowaniem

#1 siwy4don

Cześć, posiadam G-datę total security i codziennie, co jakiś czas wyskakuję mi powiadomienie w windowsie o zainstalowanu oprogramowania do ochrony przeglądarek. Jedno było w chromie, a drugie w windows store dla microsoft edge. Zaistalowałem oba, ale nadal dostaję powiadomienie. Jak teraz wchodzę w to, to otwiera mi się windows store i tam jest informacja, że zainstalowane.

2019-12-02 19:30

#2 misiek

Usuń te dodatki, a w powiadomieniu zaznacz nie pytaj ponownie, czy coś takiego. To nie będzie ci do niczego potrzebne.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-12-02 20:12

#3 siwy4don

Tylko to jest powiadomienie w tym panelu, które otwierasz windows + A i tam nie ma takiej opcji, żeby nie powiadamiało.

2019-12-02 20:35

#4 misiek

Wejdź na stronkę blintiphone.pl i poszukaj kontaktu do Piotrusia. Napisz do niego i daj mu znać w czym problem, tylko proszę, po fakcie daj tu znać jak to rozwiązałeś. Ja to robiłem, ale za holerę sobie nie przypomnę jak, a tamtych maili już nie mam.
--Cytat (siwy4don):
Tylko to jest powiadomienie w tym panelu, które otwierasz windows + A i tam nie ma takiej opcji, żeby nie powiadamiało.

--Koniec cytatu

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-12-03 04:49