#1461 LordKiller Konto zarchiwizowane
No ja przez chwilę zastanawiałem się nad wywaleniem gry, i nie gram chyba 3 dni, bo mnie rozbiło, a miałem 3 loty zrobione, i się licznik wyzerował i się zfrustrowalem i nie gram. I pełna zgoda. I kiedyś tak było, ale zostało zmienione, bo kiedyś się nie resetowało. Więc ja nie wiem, czy Stefan to znów zmieni.
-- (adelcia):
A JATAM NAPISAŁAM DO STEFANA, żE TO NIE powinno tak wyglądać.
że jak się roztrzaskamy, to owszem, tonam siŁ nie ma zaliczać ale reszta mialła by pozostać.
-- (LordKiller):
no taaak. Tylko na mapie nie ma pauzy.xd., ale tam nie musi być. Ale mi na ziemii też działała, bo już dawno nie grałem, bo się ostatnio roztrzaskałem, a miałem 3 na 10 lotów i licznik się zresetował do 0 udanych i się wkurzyłem i nie gram. Ale jak grałem, to dzialało z shiftem, bo bez shifta nie, bo mi też odpala panel grafiki intel.
--
--
#1462 Rogan
Ale to nie jest wcale takie bezzasadne. Moim zdaniem nie zmieni tego Stefan. Sprawa jest prosta. Szkolenie podstawowe ma nas przygotować do przewożenia pasażerów. Pierwsza kategoria pozwala nam się rozbijać, bo się dopiero uczymy. Druga natomiast to już wyższy poziom, wymaga się od nas jednak lotów bez wypadków, bo loty z pasażerami też od nas tego wymagają. :)
#1463 adelcia
ja mam w ziennniku teś same zzera i mnie to wkurwia.
#1464 LordKiller Konto zarchiwizowane
Ja miałem 3 loty skończone. No miałem, bo już jest 0 po rozbiciu się na 0,5 chyba, km od lotniska.
#1465 kacper10
noo to jest ekstra irytujące.
miałem 8 lotów i szlak wszystko trafił.
#1466 LordKiller Konto zarchiwizowane
To jakiś czas temu wprowadzili.
#1467 kacper10
ja to mam od początku jak awansowałem na drugą klasę samolotów
#1468 LordKiller Konto zarchiwizowane
To se wyobraź, że ja nie mogę pipera przez to skończyć, bo biłem 1000 km, miałem 3 loty i ostało się tylko 0.xd-- (kacper10):
ja to mam od początku jak awansowałem na drugą klasę samolotów
--
#1469 Rogan
Bo to jest od początku drugiej kategorii właśnie. Sam się na to naciąłem, ale doczytałem i tak jest. I też miałem tak, że osiem lotów i rozbicie na pierwszym samolocie drugiej kategorii... No samo życie.
#1470 kacper10
to teraz to jest od początku rozgrywki?
o kurwa.
#1472 Rogan
Nie, od drugiej kategorii. Czytajcie ze zrozumieniem ludzie.
#1473 LordKiller Konto zarchiwizowane
piper to samolot pierwszej. Ale nawet na piperze tak jest, bo miałem 3 loty i je szlak trafił, bo jak wcześniej pisałem, rozbiłem się.
#1474 Rogan
Tak jest, ale i tak się liczą wszystkie. To, że dziennik podaje loty bezwypadkowe to nic jeszcze nie znaczy. Liczą się i tak wszystkie na pierwszej, na drugiej dopiero tylko bezwypadkowe o czym pisałem kilkadziesiąt wpisów wcześniej.
#1475 LordKiller Konto zarchiwizowane
cooooo??? Serio??? Ale jakto??? A te z wypadkami też?
#1476 LordKiller Konto zarchiwizowane
To czemu mi się zerują?
#1477 Rogan
Bezwypadkowe się zerują, bo... bo... uwaga uwaga, masz lot z rozbiciem = wypadkiem. No to niedziwne, że się zerują. W pierwszej kategorii musicie mieć 10 udanych startów, 10 udanych lądowań i 1000km przelecianych. W drugiej 5 tys kilometrów i 10 lotów bezwypadkowych.
#1478 LordKiller Konto zarchiwizowane
Ja mam 15 udanych startów, ale 6 lądowań.
#1479 Rogan
To jesio 4 i zaliczy Ci.
#1480 LordKiller Konto zarchiwizowane
dzięki, bo taki stres normalnie, że nie grałem jakieś 3 dni, bo myślałem, że trzeba 10 od nowa.