Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 68 / 87 Następna

matius

#1341 ·

Jacek w menu też będzie poprawiony, bo taki przesterowany. Przynajmniej dla mnie on tak brzmi.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

midek

#1342 ·

w ogóle ktuś z naszych gada na komunikatorze?

zywek

#1343 ·

Ja wchodzę jak latam, ale jakoś nigdy nikogo nie ma.

midek

#1344 ·

a tego nie wiem za bardzo jak to ustawic.

midek

#1345 ·

no ja wlasnie latam i tez nikgo nie slycha.

matius

#1346 ·

Ja teraz lecę, to mogę sprawdzić. Na kanale polskim. Na ile mam się wznieść, kiedy wierza mówi, że mam się wznieść na 7, 5?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Kosa12

#1348 ·

Jak chciałem sprawdzić kto jest na lotnisku to pokazał mi się następujący błąd.
Dany klucz nie był obecny w słowniku. - mscorlib - w
System.Collections.Generic.Dictionary`2.get_Item(TKey key)
w Airport.Airport.h.d()
--- Koniec śladu stosu z poprzedniej lokalizacji, w której wystąpił
wyjątek ---
w
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Tas
k task)
w
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndD
ebuggerNotification(Task task)
w Eurofly.Lietanie.Kabina.t.d()
wyjątek ---
w
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Tas
k task)
w
System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndD
ebuggerNotification(Task task)
w Eurofly.Lietanie.Kabina.b.d()
wyjątek ---
w
System.Runtime.CompilerServices.AsyncMethodBuilderCore.<>c.wAsync>b__6_0(Object state)
w
System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(Delegat
e callback, Object args, Int32 numArgs)
w
System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatchWhen(Object
source, Delegate callback, Object args, Int32 numArgs, Delegate
catchHandler) - System.Collections.ListDictionaryInternal
Ten błąd pokazuje się wtedy jak wciśniecie ctrl shift enter.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

matius

#1350 ·

Napisałem kilka wiadomości na polskim kanale i na angielskim i nic.

midek

#1351 ·

kurwa co jest z tą decent mapą? już 2 razy dzisiaj sie wypiepszylem bo sie dane nie zgadzaly.

matius

#1352 ·

A jak sprawdzić kto jest na lotnisku?

matius

#1353 ·

Chciałem połączyć się z kontrolą przestrzeni powietrznej Polski i po wpisaniu odpowiedniego radia pokazał się taki oto błąd:
Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu.

OK

midek

#1354 ·

tak jest od wiekow setki razy zglaszane ith no effect

Rogan

#1355 ·

Też miałem ten błąd pod ctrl shift enter, wyświetlenie wszystkich samolotó na lotnisku. Jest błąd.

Kosa12

#1357 ·

Tak dzisiaj widziałem ten błąd.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

midek

#1358 ·

kurde tez sprawdzalem i nie mialem tak na lotnisku/ jak tutaj odswiezac liste wpisow?

matius

#1359 ·

Wontek można odświerzyć skrutem ctrl r.

Rogan

#1360 ·

Uważajcie na lądowanie. Ludzie piszą, że zmniejszenie mocy silników do zera teraz też zmniejsza wysokość, mimo prędkości większj od prędkości przeciągnięcia. Może teraz już działa skrót alt r, do autospeeda.
Poprzednia 68 / 87 Następna