#1301 matius
Można grać bez serwera.
#1302 LordKiller Konto zarchiwizowane
Ale mi gra nie działała, ale teraz przeinstalowuje, tylko nie wiem czy się da profil przywrócić.
#1303 LordKiller Konto zarchiwizowane
już działa.
#1304 midek
Gorzej bo coś się totalnie ze spolszczeniem wyjebało. teoretycznie pliki sobie spokojnie siedzą na serwerze, a launcher twierdzi, że nie. pisałem już do Stefana, czekam na odpowiedź.
#1305 midek
Z profilami narazie nie kombinujcie bo ta funkcja nie działa. tzw. czort wie czemu czekam na narzędzie które pomoże zdiagnozować problem. póki co nie da się edytować tworzyć i przywracać profili.
#1306 adelcia
a dokładnie na jakiej stronce?
-- (patras):
info ziomeczki nowy launcher nastronie jest do pobrania.
--
#1307 adelcia
jakby ktoś szukał, tak jak ja, to stronka jest tu:
https://eurofly.stefankiss.sk/ef3/download/
-- (patras):
info ziomeczki nowy launcher nastronie jest do pobrania.
--
#1308 iwkan
Jest, bo pobierałam, ale polski się nie chce pobrać.
#1309 iwkan
A ty masz polską wersję czy słowacką?
#1310 adelcia
Słowacką.
-- (iwkan):
A ty masz polską wersję czy słowacką?
--
#1311 iwkan
Ja też mam słowacką.
#1312 Rogan
Polska wersja już działa.
#1313 iwkan
A w moim przypadku polski się nie chce instalować i zupełnie nie rozumiem dlaczego. Działa mi tylko słowacka wersja.
#1314 Rogan
Uruchom nowego launchera, powinno się zainstalować.
#1315 midek
Mieliśmyprzejściowe problemy z launcherem od po prostu wprowadzając poprawki do kodowania map zamiast wrzucić tylko tekstówki dodałem cały folder. Już wszystko działa. Problem tworzenia profilu wciąż nie rozwiązany choć drążę temat. dam znać jak się uda rozwiązać.
#1316 iwkan
Na jednym komputerze udało mi się zainstalować, ale musiałam wszystko wyrzucić, instalować od zera. Ale może jest problem z defenderem. Starałam się dodać aplikację do dozwolonych, ale dodał się tylko launcher. Jak mogę rozwiązać problem? z instalacją eurofly w języku polskim.
#1317 zywek
TO nie jest problem defendera. MOżesz zamiast pojedynczego pliku dodać cały folder.
#1318 midek
Ufff. nareszcie rozwiązałem problem z profilami. można tworzyć i edytować. są tam pewne niedoróbki związane z kodami aktywującymi ale to już czysta kosmetyka poprawię wieczorem, teraz sory ale żygam kompem.
#1319 iwkan
A problem rozwiązałam instalując wszystko od zera. Folder próbowałam dodawać, ale w defenderze nie znalazłam opcji dodawania folderu.
#1320 midek
wyszła aktualizacja ef3. oto tłmaczenie maila z listy tłumaczy: 8 lutego
- Naprawiono błąd, w wyniku którego naciśnięcie alt+f4 zamykało okno programu.
- Naprawiono błąd, w wyniku którego klawisz N wyświetlał duże liczby na niektórych lotniskach.
- Naprawiono błąd powodujący zawieszenie się podczas przelotu na lotnisku.
- Poprawione prędkości przeciągnięcia.
- Poprawione techniczne procedury startu i lądowania. Start jest teraz możliwy tylko z mocą większą niż 50%, a lądowanie jest możliwe tylko przy określonej prędkości plus 10 km.
- Naprawiono system przeciągnięcia.
— Naprawiono problemy z dźwiękiem na pokładzie.
- Naprawiono problem po naciśnięciu Ctrl+W.
- Naprawiono funkcję odtwarzania ostatniej wiadomości z wieży. Wieża powtarza teraz wiadomości tylko dla mnie.
- Dodano opcję wyświetlania właściwości lotniska docelowego, jeśli jest ustawione. Kombinacja klawiszy: alt+enter.
- Dodano przerwy pomiędzy wiadomościami z wieży.
- Przeprojektowane ogłoszenie pod linią. Teraz automatycznie ogłasza okrążenie lub zejście na pas startowy.
- Naprawiono błąd, który umożliwiał pasażerom wejście na pokład w dowolnym miejscu, także w powietrzu.
- Dodano możliwość zobaczenia najbliższego wyższego obiektu kilkaset metrów poniżej. Skrót: shift+;. Różnicę tę można ustawić po naciśnięciu ctrl+shift+;.
- Naprawiono błąd powodujący uszkodzenie klap po pauzie.
- Poprawiono położenie samolotu w hangarze. Powinny być teraz zawsze ustawione tak, aby można było łatwo opuścić hangar po uruchomieniu programu. dopiero włączyłem kompa więc nawetnie wiem jak co poniektóre rzeczy działają, zwłaszcza to coś pod linią;p sprawdzę, dam znać.