#1261 LordKiller Konto zarchiwizowane
A jak odblokować samoloty 2 kategorii? Ile trzeba odblokowywać kategorii 1?
#1262 matius
Kiedy dostanę wolne loty?
#1263 Rogan
LordKiller, są 4 etapy szkolenia na samolotach pierwszej kategorii, 3 na drugiej i 2 na trzeciej.
Matius, jak ukończysz szkolenie podstawowe.
#1264 LordKiller Konto zarchiwizowane
ok dzięki.
#1265 iwkan
Prośba do żywka chciałabym poprosić jeszcze raz o wyjaśnienie samej procedury lądowania i podchodzenia do lądowania. Problem był dla mnie też taki, że syntezator mówił bardzo szzybko i nie udało mi się wczoraj wylądować w Watorowie. Zwracałam uwagę na te punkty a i tak nie powiedział mi że jestlotnisko tylko że cel został osiągnięty, ale nie wiedziałam, gdzie mam lądować. I dlaczego nie miałam komunikatu o pasie.
#1266 zywek
DObra, się nagra na spokojnie w ramach lotu samolotem kat. 2. Niczym się to praktycznie nie różni wtedy.
#1267 Kosa12
Cześć! Dostałem pas 24 i ile mam ustawić stopni w kierunku tego pasa?
#1268 pajper
pajper SK336 - MAF
Mooney M20J with 2 passengers
Took of from: Narbonne (France)
Course: Bialousy (Poland)
Last known position: Pisek (Czech Republic)
Tak, i ja spróbowałem osławionego EuroFly 3 pod wpływem wpisu żywka. Co mogę powiedzieć?
Nie jest źle, a trudno się czepiać darmowego projektu, ale jednak mocno mnie boli pewne uproszczenie procedur lotniczych. To w rzeczywistości wygląda dużo bardziej skomplikowanie niż jest ukazane w tym symulatorze. Mam nadzieję, że kiedyś jako niewidomi dostaniemy prawdziwie realistyczny symulator lotu. :)
Natomiast rzeczywiście można sobie polatać, pooglądać jak wygląda świat i tak dalej. Więc za to spory plus.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#1269 kacper10
nie działa mi chamulec pod / wiecie co może być nietak?
#1270 Kosa12
Teraz hamulec jest pod klawiszem -, a nie slash.
#1271 kacper10
co muszę zrobić, żeby zaliczyło mi lot saabem?
dolatuje na miejsce parkuje na stanowisku, i nie mam tej muzyczki i komunikatu o ukończonym locie
#1272 LordKiller Konto zarchiwizowane
hmmm... Może jesteś w bezpiecznej strefie albo nie na parkingu. Co masz pod k?
#1274 LordKiller Konto zarchiwizowane
aaaa. No to już rozumiem. No dobra, a co masz pod s?
#1276 Rogan
Saaba musisz zaparkować w obszarze głównym lotniska. Jak wylądujesz przełącz się na kontrolę naziemną i poproś o bramkę. Dostaniesz informację, że masz kołować na parking. Wtedy zatrzymanie w obszarze głównym powinno zaliczyć zadanie.
#1277 LordKiller Konto zarchiwizowane
Czyli musisz obrócić na south.
#1279 LordKiller Konto zarchiwizowane
na głównym musisz się zatrzymać.
#1280 LordKiller Konto zarchiwizowane
na standzie musisz na południe i powinieneś wrócić na stand i może zaliczy, a jak nie to połącz się z naziemną tak jak Rogan pisał.