Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 54 / 87 Następna

LordKiller

#1061 ·

A da się jakoś nie wiem... przez VPN, czy coś, dostać tą Słowacką betę?

krzykacz

#1063 ·

teras jest jeszcze gorzej mam lecieć z nowego jorku do szanhaju a oto kraje do ominiencia: Japonia, Korea północna, Korea południowa, Indie, Pakistan, Afganistan, Algieria, Angola, Benin, Botswana, Burkina Faso, Burundi, republika zielonego przyladka, Republika Środkowoafrykańska, Czad, Komory, Kongo, Demokratyczna Republika Konga, Dżibuti, Egipt, Gwinea Równikowa, Erytrea, Etiopia, Gabon, Gambia, Ghana, Gwinea, Gwinea Bissau, Wybrzeże Kości Słoniowej, Kamerun, Kenia, Lesotho, Liberia, Libia, Madagaskar, Malawi, Mali, Mauretania, Mauritius, Majotta, Maroko, Mozambik, Namibia, Niger, Nigeria, Reunion, Rwanda, Wyspa Świętej Heleny, Wyspy Świętego Tomasza i Książęca, Świętej Heleny, Wyspy Świętego Tomasza i Książęca, , Seszele, Sierra Leone, Somalia, Afryka południowa, sudan południowy, Sudan, Suazi, Tanzania, Togo, Tunezja, Uganda, Zachodnia Sahara, Zambia, Zimbabwe, Antarktyka, Wyspa Bouveta, Francuskie Terytoria Południowe i Antarktyczne, Wyspy Heard i McDonalda, Georgia Południowa i Sandwich Południowy, Afganistan, Armenia, Azerbejdżan, Bahrajn, Bangladesz, Butan, Brytyjskie Terytorium Oceanu Indyjskiego, Brunei, Kambodża, Albania, Andora, Austria, Białoruś, Belgia, Bośnia i Hercegovina, Bułgaria, Chorwacja, Cypr, Czechy, Dania, Anglia, Estonia, Wyspy Owcze, Finlandia, Francja, Niemcy, Grecja, Guernsey, Węgry, Islandia, Wyspa Man, włochy, Jersey, Kosovo, Litwa, Liechtenstein, Łotwa, Luksemburg, Macedonia, Malta, Mołdawia, Monako, Czarnogóra, Irlandia PółnocnaNorwegia, Polska, Portugalia, Rumunia, Rosja, San Marino, Szkocja, Serbia, Słowacja, Słowenia, Hiszpania, Spitsbergen i Jan Mayen, Szwecja, Szwajcaria, Ukraina, Watykan, Walia, Irlandia, dobre co?

Postukujacy

#1064 ·

1 likes
To wiesz co? Weź wahadłowiec na ten lot. Łatwiej Ci będzie opuścić atmosferę i wrócić pionowo na ziemię z kosmosu w punkcie docelowym :P Chyba państwa nie roszczą sobie jeszcze praw do przestrzeni kosmicznej ponad przestrzenią powietrzną kraju. To by dopiero była polityka.
INFP

patras

#1067 ·

cierpliwość słowo klucz

patras

#1068 ·

a tak ogułem, to premiera bety ma być o koło12 czasu polskiego mogą być opuźnienia.

LordKiller

#1069 ·

aaaa ok dzięki. Jeszcze jedno pytanko. Ona będzie na stronie co nie? Ja już od 7 poluję.heh, i dlatego tutaj pytam kiedy będzie, ale już jestem szczęśliwszy, bo wiem.

LordKiller

#1070 ·

W sensie beta będzie na stronie eurofly?

Kosa12

#1071 ·

Tak będzie to na stronie Eurofly.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

LordKiller

#1072 ·

Rozumim. W takim razie przypomnę sobie wszystko, i potem będę grał. Już nie przeszkadzam i dziękuję

iwkan

#1074 ·

A czy mogę prosić o link do strony, bo chcę zainstalować od zera wszystko, tak, by gdy będzie nowa wersja zacząć od początku.
Слава Україні! Sława Ukraini!

iwkan

#1077 ·

Dziala, tylko ssprawdź bo może defender ochrania komputter. Jak dasz uruhom mimo to, to będzie dziaa
Слава Україні! Sława Ukraini!

LordKiller

#1078 ·

Dziala mi już. Tylko 1 problem. Dlaczego po odpaleniu baterii, komputera, radio, świateł i transportera i zatankowania, nie mogę uruchomić silnika? Samolot: cessna c152.

lalar123

#1079 ·

A to jest installer czy launcher?
Cholerne wstrętne sample w suno!
Poprzednia 54 / 87 Następna