Forum

Eurofly

Gry audio (dyskusja ogólna)

Poprzednia 52 / 87 Następna

Postukujacy

#1021 ·

Kiedy wersj 3.0 po Polsku lub angielsku? :)
INFP

zywek

#1022 ·

Jeszcze kawałek.

adelcia

#1023 ·

ile dokładnie?

-- (zywek):
Jeszcze kawałek.

--

zywek

#1024 ·

A tego to nie wie nikt.

iwkan

#1025 ·

Zadanie ukończone!
Слава Україні! Sława Ukraini!

adelcia

#1026 ·

mega, a opowiesz jak ci się to udało? bo może się komuś przy podobnym zadaniu w przyszłoścy przydać
-- (iwkan):
Zadanie ukończone!

--

adelcia

#1027 ·

właśnie, a jak pokaziwali na youtube jak w to grają to wyglądało to że to już jest gotowe do użitku.
-- (zywek):
A tego to nie wie nikt.

--

iwkan

#1028 ·

Nie wiem, żeby mi znowu ktoś nie powiedział, że źle to przeszłam, albo że miałam farta dlatego to skończyłam.
Слава Україні! Sława Ukraini!

iskierka1983

#1029 ·

Mam problem z Euro fly 2.
Nie wiem, co się dzieje, ale żaden samolot nie chce wystartować. Nie ważne, czy urzywam mojego profilu, w którym mam za zadanie lecieć z Algierii do mauretanii z międzylądowaniem w Maroku, czy grając z nowego profilu, który wczoraj utworzyłam. Co to jest za błąd.
Czy muszę reinstalować grę?
Nie chciałabym stracić swojego profilu. Nawet bez pasarzerów i z małą ilością paliwa samolot nie chce się odbić od ziemi, chociaż prędkość startową mam dobrą.
Błąd się pojawił w trakcie późniejszym.
Z Algierii do stolicy Maroka wystartowałam normalnie, ale już za to jak chciałam wystartować z Maroka dalej, samolot już nie wystartował, tylko sobie jechał aż do czasu, kiedy się rozbijałam.

krzykacz

#1030 ·

mam problem z misją 00 prubuje ją zaliczyć ale mi niewyhodzi hodzi o drugą paczke o hinah jest tak durzo lotnisk w poblirzu rze gra mi sie sypie nie zdąrze wpisać kodu na lotnisku a jurz wlatuje w przestrzeń powietrzną nowego

matius

#1031 ·

A ktoś ma info o Eurofly 3?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Kosa12

#1033 ·

Jeśli chodzi o Eurofly 3 to będzie wiadomo dopiero przed świętami.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

matius

#1034 ·

Dzięki.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

mojsior

#1035 ·

Wydaje mi się że oficjalny eurofly 3 nie wyjdzie dopuki nie zostaną poczynione tłumaczenia na dotychczasowe języki czyli angielski i polski o ile ten drugi powstanie.

Kosa12

#1036 ·

Jeśli chodzi o angielski to będzie dopiero jak powstanie słowacka wersja.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

krzykacz

#1037 ·

noi musiałem przerwać misje niedałem rady musze w tej nowej hińskiej paczce ktura ma 29 misji polecieć z krety do inhułan tylko rze musze zaliczyć korfu i przelecieć nad włohami i musze ominonć turcje albanie macedonie ukraine syrie irak iran syrie awganistan pakistan czenść sie udało tylko rze zamiast 6 tysiency km trasa wydłurza sie do ponad 8000 czy jest jakiś sposub na tą misje

matius

#1038 ·

A między lądowanie nie pomaga?

krzykacz

#1040 ·

hej byłem 1800 km od celu i powiedziało mi eurofly brak odpowiedzi gre mi wypierdoliło a jak wszedłem drugi ras to okazało sie rze samoloty niemają certyfikattu i niemoorzna sprawdzić ruhu powietrznego
Poprzednia 52 / 87 Następna