Forum

Przeglądarki

Forum mieszane

Poprzednia 5 / 6 Następna

DJGraco

#81 ·

Transcription

Wasilisk, da się zmienić jakiś język czy nie?

lukasz1993258

#82 ·

Transcription

Zaraz, zaraz, zanim to pobierę, to jest po polsku czy po angielsku? Bo chcę wiedzieć. Jeśli mogę jeszcze prosić, to jakiś link w prywatnej wiadomości. Bo będzie mi łatwiej pobrać.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

DJGraco

#83 ·

Transcription

Właściwie nie wiem, bo domyślnie basiliwski jest w języku angielskim, ale nie wiem czy to się na polski zmienić.

lukasz1993258

#84 ·

Transcription

Rozumiem.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Puszkin

#85 ·

Transcription

Basilec jest tylko po angielsku, ale dla mnie to w ogóle nie ma problemu, bo ja na tyle angielski rozumiem, ale jeżeli ktoś dobrze zna opcję Firefoxa i na przykład tylko przegląda strony, no to co za radnica, czy jak naciśniesz Ctrl-R, to ci powie pasek tam nawigacji, czy Navigation Toolbar. Dla mnie, szczerze powiedziawszy, żaden, a i tak przynajmniej język sobie jakoś tam można poprawić, używając przeglądów po angielsku i mnie to w ogóle nie przeszkadza, że Basilec jest po angielsku, a jakby ktoś linka potrzebował, to nie mógł znaleźć, to mi dawajcie znaczenie. Mogę ewentualnie też dać słownik polski, żeby dało się pisać normalnie i żeby Enholda nie pluła błędami przy pisaniu polskich słów. Ze spolszczeniem też próbowaliśmy kiedyś tam coś z kolegami robić, ale to niestety się nie udało, nie udało nam się. Jak załadowaliśmy tego, to z Polski... ...to z Polski... ...tam pliki ze spolszczeniem z jakiegoś tam Firefoxa któregoś, to Basilec po prostu się sypał, dlatego też, no, trzeba używać po angielsku. Co, tak jak już powiedziałem, dla mnie problemem nie jest, a przynajmniej fajnie to działa, jak stary, dobry, poczciwy Firefox. Mój Visum działa, działają starsze dodatki, jak Live Header, TV Header, który też jest fajny do wyciągania. Mój Visum działa, działają starsze dodatki, jak Live Header, TV Header, który też jest fajny do wyciągania. Mój Visum działa, działają starsze dodatki, jak Live Header, TV Header, który też jest fajny do wyciągania. Linków ze źródeł. Lepiej to się sprawdzi, czasami, niż wyciąganie ze źródła po prostu przez Ctrl-U. A Video Download Helper, zdaje się, że on tam coś się zepsuł i z niego już się chyba nie da wyciągnąć, da się ewentualnie pobrać. Klik tym Video Download Helperem, w końcu Download Helper, pomocnik pobierania, jak sama nazwa wskazuje. Klik tym Video Download Helperem, w końcu Download Helperem, to pomocnik pobierania, jak sama nazwa wskazuje. To już można było właśnie sobie skopiować ten link, to było według mnie fajniejsze, ale cóż. Różnie to bywa, chcieli tak, nawet rozumieją logiczne, bo Download Helper.

lukasz1993258

#86 ·

Transcription

Witam Was, mam do Was pytanie, dlaczego czasami jest tak, szczególnie to się objawia na Firefoxie, że mimo to, że ja mam wszystkie loginy tu zapamiętane, etc. I czasami jest tak, że gdy chcę wejść sobie na pocztę, to, no fakt, nie muszę wpisywać loginu i hasła, bo on to niby ma w zapamiętanych, tak czy siak muszę kliknąć zapamiętaj mi pole wyboru niezaznaczone, a tu było przedtem zaznaczone i dać jeszcze raz zaloguj. I tak jest coraz częściej. I powiedzcie mi, skąd to się może brać, bo to jest jednak trochę interesujące. Skwitujące czasami i drażniące, jakby nie patrzeć. Czy coś jeszcze? Chyba... Chyba na razie nie. Także tylko mam takie pytanie. Pozdrawiam.

wojtas

#87 ·

1 likes
Transcription

Witam, ja tutaj przedstawię pewien problem, który mi się w Firefoxie ostatnio objawił, gdyż ostatnio, czyli wczoraj, Firefox powiedział, że się zaktualizuje. No i z reguły po takich aktualizacjach większych problemów nie było, gdyż przez cały pozostały czas do tego momentu aktualizowałem na bieżąco i teraz zaktualizowałem ją, wpisuję jakiś tam adres, daję Enter i ona jakby mówi, że tam załóżmy radio.fm szukaj w gogle dokument i tyle. I nie da się na przykład przemieszczać po linkach na główkach, tylko stoi w miejscu. I to nie jest sprawa, że nie wiem, że nie ma internetu, czy jest wolny, bo na Chromie normalnie strony działają i wszystko się da robić, tylko na Firefoxie jest taki jakiś dziwny problem. Jakby ktoś mógł powiedzieć, co tu się stało, to byłbym wdzięczny.

lukasz1993258

#88 ·

Transcription

Cześć, słuchaj, ja powiem Ci tak, mi się jeszcze ta przeglądareczka nie zaktualizowała, ale spróbuj na tym, jak Ci powie coś tam, szukaj w Google dokument, daj na tym escape i daj strzałkę w dół, może to coś pomóc. Jak to nie pomoże, to spróbuj tabem, a jak już to nie pomoże, no to to będzie dziwna jazda. No ja nie jestem w stanie Ci w tym momencie stwierdzić, czy ja tak mam na przykład, bo u mnie się przeglądareczka jeszcze nie zaktualizowała, bynajmniej nie krzyczy mi, że jest pobieranie aktualizacji, kiedy ja włączam sobie przeglądarkę, więc na chwilę obecną, póki mi się nie zaktualizuje, ciężko mi jest na tym. Na ten temat cokolwiek powiedzieć, także spróbuj tak, jak ja Ci zaleciłem, może coś to pomoże, aczkolwiek wcale nie musi, ale jak nawet nie pomoże, też tutaj daj znać.

DJGraco

#89 ·

Transcription

Powiedz lepiej jaką masz wersję tej przeglądarki, bo ja mam 63.0

Lowca_Androidow

#90 ·

Transcription

Był temat poruszany, może nie identycznie to było, nie identyczny problem, natomiast problemem w Firefoxie jest flash, który trzeba wyłączyć w ustawieniach, we wtyczkach. No, pewne rzeczy się nie będą wyświetlać, no ale to jest ten minus, zresztą z flesza już pomału się wychodzi, przeglądarka działa dużo sprawniej po wyłączeniu flesza, ja właśnie wyłączyłem i jest zauważalna zmiana.

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

lukasz1993258

#91 ·

Transcription

No, to ja mam podobną wersję, jaką Ty, DJ Graco.

lukasz1993258

#92 ·

Transcription

Witam Was bardzo serdecznie po długiej przerwie nieudzielenia się tym wątku. Ja tylko dodam tyle, że od dzisiaj używam bazeliszka. Jest to fajna przeglądarka, co prawda po angielsku, ale fajna. Tutaj elegancko webbis działa i jestem z tej przeglądarki zadowolony.

Astenka

#93 ·

Transcription

Dla mnie, to znaczy, to jest moje takie przyzwyczajenie i mój nawyk, ja używam Mozilla Firefox. Niektórym może to się, no niektórym może to źle działać, może przeszli na inne, ale dla mnie ta przeglądarka jest najlepsza. Pozdrawiam.

Olastenka.

lukasz1993258

#94 ·

Transcription

No cóż, każdy woli taką przeglądarkę, przy której czuje się najlepiej.

lukasz1993258

#95 ·

Transcription

Witam Was bardzo serdecznie w kolejnym wpisie tutaj na forum ja mam do Was takie pytanie ponieważ tutaj w komputerze był przeinstalowany system i na chwilę obecną mam zainstalowane trzy przeglądarki, czyli mam zainstalowanego Google Chrome Firefoxa i Bazyliszka i teraz moje pytanie jest takie ponieważ mimo to, że tutaj w tym komputerze wszystko było formatowane usuwane, etc, etc jak coś wyszukuję w Firefoxie przykładowo to dalej czasami jak na przykład wpiszę rmfmax w wikipedia i najadę na to strzałką to nagle mi wyskakuje po naciśnięciu po naciśnięciu klawisza rtr po prostu okazuje się nagle, że po prostu mi wchodzi w zupełnie coś innego na przykład radio rmfmax często typowo się szuka w Google co w rzeczywistości wpisywałem co innego, więc moje pytanie jest skąd to się bierze, bo na żadnej przeglądarce nie ma czegoś takiego tylko właśnie tutaj jest to zauważalny filofon więc dziękuję za usłuchanie i czekam na odpowiedź

daszekmdn

#96 ·

Transcription

Cześć, jak chodzi o przeglądarki to pewnego pięknego dnia, gdy zaczął się zawieszać, pożegnałem się z Firefoxem i jestem teraz tylko i wyłącznie na Chromie. Zdarza mi się siedzieć na Firefoxie, jeżeli chodzi o mobilną stronę Facebooka, bo tam jest najprostsza, najłatwiejsza itd. No i cóż, na telefonie standardowo iPhone'owym Safari, na Androidzie Chrome i w sumie tyle.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Kosa12

#97 ·

Transcription

Thank you. Bye.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

Kosa12

#98 ·

Transcription

Ja obecnie używam przeglądarki Chrome i jestem z niej zadowolony, ponieważ Facebook i inne strony internetowe są dla mnie dostępne. No i co jeszcze chciałem powiedzieć ze swojej strony? To chyba na razie tyle. Musiałem nagrać jeszcze raz wpis, ponieważ musiałem ustawić sterowniki dźwiękowe na komputerze, bo coś nie było słychać, co nagrałem. No. A na telefonie używam Google Chrome. No to tyle. Siemano.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

lukasz1993258

#99 ·

Transcription

No, Chrome jest bardzo fajną przeglądarką. Potwierdzam, bo od paru dni ją testuję i naprawdę w niektórych przypadkach ona się sprawdza i to powiem Wam nawet, że bezbłędnie. Więc też jestem z niej zadowolony.

Adasadula

#100 ·

No więc tak: kiedyś firefox i internet explorer, teraz Google Chrome i czasem jerzeli jakieś okoliczności mnie do tego zmuszą to FireFox
Poprzednia 5 / 6 Następna