DJGraco — Post 81 of 143
2022-04-27 15:38
2 likes
Może to nie śmieszna nazwa sici, ale zabawna z nią związana sytuacja. Nasza szkolna sieć nazywa się po prostu Internet. Jednak bardzo często występują z nim problemy. Przez co jak podłączymy się do niego z Windowsa otrzymujemy radosny komunikat, internet, brak internetu, zabeezpieczona i tak dalej. To przeczy samemu sobie XD.
Miau Zabezpieczone , zabezpieczona, sygnał 2 z czterech kresek niezaznaczony 3 z 11
Cieeekaaawe czyyyja to sieeć. :D
2022-09-12 12:24
1 like
Kupiłem nowego routera i, długo nie myśląc, nazwałem sieci Hwost i Hwost_5G. Czyli, mam w domu dwa ogonki, bo Hwost po-rusku to ogon. Dość niedawno widziałem sieci o nazwach Moja Ukraina oraz Chujowy internet.
Moja! :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
MikroTik-O Zabezpieczone , zabezpieczona, sygnał 2 z czterech kresek niezaznaczony 4 z 5 Czyżby przeróbka Routera Mikrotik?
nowy dziadek Dostęp do Internetu
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)
Bezprzewodowa-lapka-na-dinozaury , zabezpieczona, sygnał 4 z czterech kresek niezaznaczony 2 z 2
Happy hacking
Albo ktoś se z Tico neta udostępnia, a Tico mikre przecież jest.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Pisane przez K.
Mało ważne, też się liczy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
DJGraco — Post 93 of 143
2023-04-05 16:22
Edited
U mnie jest sieć Pc Klema. W sensie, że nie w mieszkaniu, ale w okolicy.
U moj Babci jeszcze w okolicy była sieć utrzymująca się przez wiele lat zonetplink, która ostatnio zmieniła nazwę na zonehome.
MarOlk — Post 97 of 143
2023-06-16 11:14
2 likes
Sieć jak sieć, ale jakie hasło dostępu... W 2007 w Warszawie w jedym z akademików była sieć z hasłem bylasobiezabkamalarerekumkum
2023-06-16 11:52
1 like
Edited
Ostatnio w pociągu natrafiłem na sieć: "Jezus Cię kocha" xD
Sprawdzałem, co za sieci są teraz wokół mnie. Najlepsze, co widziałem, to No-internet, CrazyDog, Kotik oraz Putin?huylo!
Tatrak maintenance