większości nie widziałem, wyciągnięte od ludzi / z internetu:
martin router king król jan trzeci tworzył własne sieci nie wejdziesz (po dziesięciu minutach zmieniła nazwę na a jednak) lucyfer w kościele, i spooro pentagramów różnych częstochowa, test 5g, moc 2000%, (kilkaset kilometrów od częstochowy) wszelkie FBI, field agent access only i inne takie WItamy FIlmowców (sam widziałem gdzieś w Poznaniu, niezabezpieczona, po próbie połączenia wyskakiwał portal logowania jakiejś szkoły filmowej) aNETka
i na koniec najlepsze, wymienianie się grypsami na zabezpieczonych tabletach, wyłącznie do komunikacji z rodziną i obsługi więziennego systemu, za pomocą ustawiania nazwy hotspota i czytania listy sieci
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
Pentagram to firma produkująca elektronikę użytkową głównie związaną z informatyką: odtwarzacze mp3, tablety, laptopy, czy komputery, raczej słabawa. -- (DJGraco): Pentagram to nazwa routera, sam takie sieci widziałem.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.