Dobra. To był Pontiac Trans Sport. Rocznik hyba nawet starszy niż 97. Jak tak przypominam se dźwięk to jakieś właśnie hyba 3 litrowe v6 w nim chodziło. W tamtych czasach to jeszcze nie miałem pojęcia, jaki motor to r, jaki v.
o miałem jeździć okazję a3 w 3,2 benzyna z gazem fajnie to się odpycha
Kolos to to nie jest, więc 3 litry swoje zrobi.
Jeszcze sąsiadka narzeka, że zadużo smoli. Przyczyna jest prosta: zamały silnik na takie auto.
--Cytat (mucha):
no osobiście uważam, że 2,0 do x3 jest za mało brat ma x5 ale nie miałem okazji nią jeździć
--Koniec cytatu
Szczerze to wątpie. Tam jest tapicerka zrobiona tak, że jest na przemian skóra i alkantara, tak pół na pół.
--Cytat (mucha):
ja też tam zabardzo nie lubię skury fakt jest wygodna łatwa w czyszczeniu ale w zimę zimna a w lato się nagrzewa no chyba że ma wentylowane fotele skużane to spoko
--Koniec cytatu
A3 to kompaktowe autko, więc z takim silnikiem musi mieć niezły wyjeb.
--Cytat (mucha):
o miałem jeździć okazję a3 w 3,2 benzyna z gazem fajnie to się odpycha
--Koniec cytatu
oj ma uwież mi a co do x3 to pali pewnie z 9 litrów na sto przy spokojnej jeździe
Wierzę, jak najbardziej. Co do x3 ok 10.
--Cytat (mucha):
oj ma uwież mi a co do x3 to pali pewnie z 9 litrów na sto przy spokojnej jeździe
--Koniec cytatu
to to samo co x5 w 3,0 184 koni
Ale chodzi ci o spalanie?
--Cytat (mucha):
to to samo co x5 w 3,0 184 koni
--Koniec cytatu
Dzisiaj po wyjściu na spacer strasznie śmierdziało nie opodal mojego domu. Myślałem, że jakaś faja znowu śmieci wypala, a to gościu odpalił Trabanta. Tak, Trabanta, jeszcze tego starego z silnikiem dwósówowym.
o kurcze przecież to fajny klasyk jst
A no to historia. Kto coś takiego ma niech się cieszy.
jak bym miał pieniądze też bym kupił jakiegoś klasyka
Ano, za dzieciaka się jeździło. To jest tak lekkie, że takiego bez silnika we dwójkę przypchaliśmy do kumpla na podwórko.
--Cytat (mucha):
o kurcze przecież to fajny klasyk jst
--Koniec cytatu
no my kiedyś malucha pchaliśmy po podwurku
Nie pamiętam. Czy Maserati ma na japie znak konia? Jeżeli tak, to jakieś tylko z zewnątrz w anglii widziałem. Kierowcy niet, więc modelu nie znaju, ani silnika się nie słyszało.
Nie, to było Ferrari, lub Mustang.
--Cytat (johnson):
Nie pamiętam. Czy Maserati ma na japie znak konia? Jeżeli tak, to jakieś tylko z zewnątrz w anglii widziałem. Kierowcy niet, więc modelu nie znaju, ani silnika się nie słyszało.
--Koniec cytatu
nissan też ma jakiegoś konia