samochody osobowe

jakimi autami mieliście okazję jeździć i jakie oglądaliście

Started by mucha 193 posts last post 1 year ago Page 2 of 10

nie mam pojęcia ale chyba coś małego to jest coś w stylu getsa jak się nie mylę

No nic, myślałem że coś wiesz.
--Cytat (mucha):
nie mam pojęcia ale chyba coś małego to jest coś w stylu getsa jak się nie mylę

--Koniec cytatu
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

a który to rok mniej więcej tego atosa

a to czyli starsze auto to i nie drogie

ale znając hiundaja to tanie w eksploatacji n ale ten wygląd taki średni

Przecież mówiłeś, że nie wiesz co to za auto.
--Cytat (mucha):
ale znając hiundaja to tanie w eksploatacji n ale ten wygląd taki średni

--Koniec cytatu
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

ja mówie o ogulnie o stylistyce hiundaja

dokładnie tak ale ja tam za suwami nie jestem

takie auta niewiadomo do czego jeszcze jak napęd na 4 kapcie to spoko

Atos może być gdzieś na mały wypad, na zakupy się przyda. Jak dla mnie próbuje przypominać jakiegoś pseudo wana. Miałem jednego. Miał hyba litra w benzynie, kucyków nie wiem. W środku raczej podstawa. Licznik, radio jakieś JVC na kasety. Nie wiem tylko, czy dali w prezęcie, czy ktoś dokupił. Zdaje mi się, że podchodził pod hatchbacka, bo kufer się powiększał. Później z tego zrobił się bodajże Hyundai I10. Jak na takiego kompakta siedziało się jak dla mnie w miare wysoko. Nie mam nikogo, kto by go miał, więc nie wiem, czy cosik tu nie zmyśliłem. Rzędówka chodziła nawet fajnie. Na liczniku miał 180 z kagańcem bodaże 140.

Petecruiser stoi cały czas w garażu. Nie wiem, co mu tam poszło. Był hyba jakiś problem z zapalaniem. Diesel 2,3, rocznik 03, więc nie wiem, czy tam jakiś Mesiek w środku nie siedział. Całkiem fajnie się zbiera. Był hyba na OLX, ale nikt się nie zgłosił. Kolejna sprawa nie wiem, ile czegoś takiego naprawa by kosztowała. Co by nie było to Chrysler. Tera to od znajomej nie wiem, na ile mamy se jakąśtam Astre.

Z tego, co tera czytałem. Atos kucyków musiał mieć 56 , 4 kapelusze i 3 zawory. Hatchback, który możnaby było częściowo właśnie nazwać minivanem, po se był lekko podwyższony.

ja widziałem ostatnieo dodge awenger taki spory sedan wysoki z 2,0 tdi od vw 140 kuca

Dodge z silnikami VW? Zara to on nie w chryslerze, bo hyba z nimi był. Co do tych sprzętów podobał mi się Journey.. Całkiem fajny SUV, klasa jak dla mnie jak Cherokee. Ten miał jakiegoś diesla z turbo, jaka pojemność i kucyki guwno wiem.

nie wiem jak to jest

Zara zobaczę.

ale co do tego doge to jestem pewien z tym diezlem