LGBT tekst

A co to LGBT?

Started by patrykkubaszczyk 25 posts last post 6 months ago Page 2 of 2

Jak to nikt nie lubi być wyzywany? To jakaś nowość dla mnie.

Tak są osoby aseksualne, tak wśród kobiet, jak i wśród mężczyzn, ale o tym się w ogóle nie mówi, jest mało takich osób podobno 2% populacji co do tego czy 2% nie jestem do końca pewna. Pozdrawiam

Zawsze interesowało mnie jak wygląda przemiana hm, nazwijmy to fizjologiczna np mężczyzny w kobietę. Krótko gadałem z laską która spędziła czas w Holandii, i trochę ogarnęła temat, merytorycznie, nie to że się dała z operować czy coś. Stwierdziła, że mężczyźnie usuwany jest członek, i powiększana jest ta część przewodu, (wybaczcie braz znajomośi terminów biologicznych) która jest w środku, i przystosowana do pełnienia funkcji pochwy, przy czym na skutek neurohirurgii jest w stanie dać mężczyźnie przyjemność podczas kopulacji. Wiecie coś na ten temat? Macie informacje o zamianie odwrotnej, kobiety w mężczyźnie? Czy na skutek terapii hormonalnej zmienia się głos?

Ciekawi mnie czy jest praktykowanie mające na celu wyposażenie geja w alapochwę lub lezbijki w coś na kształt penisa bez ingerencji w płciowość jak wiecie

Żałuję swojego udziału w tym wątku z przed lat, przepraszam.
Senter San