pytanko mam, czy jak włączyłem w aplikacji dwu etapowe logowanie, to na stronie tak samo musze je ustawić? czy już nie trzeba?, bo kazało mi wpisać kod na stronce, to wpiisałem.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Ok, strona działa, znaczy autologowanie, zapamiętywanie i tak dalej, ale... czy ktoś, może mi po ludzku wytłumaczyć, dlaczego przy nawigacji, jak człowiek jest zalogowany, jest zaloguj się? Ta opcja mi się przydawała, na początku, jak chciałam się szybko zalogować, ale... tak zasadniczo, nie rozumiem, po co ona dwa razy.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Nie byłoby dla was lepiej, gdyby najpierw podawany był autor posta, a potem jego numer?
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Zmiana drobna, bo drobna, ale użyteczna także. Od teraz pobierany ze strony instalator Eltena ma oznaczenie wersji. Oczywiście, zawsze istnieje możliwość aktualizacji do najnowszej wersji z poziomu instalatora.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Na stronie powoli można obserwować pewne wdrażane zmiany. Ich celem jest głównie, o ile to możliwe, sprawienie, by była ładniejsza dla osób widzących, a więc bawię się troszkę stylami, typografią, czcionkami i tak dalej. A przy okazji stopniowo możecie obserwować drobne zmiany interfejsu, linki do profili na blogach, inny wygląd panelu z kategoriami, nieco inne menu nawigacji itp. Nie informuję tu o każdej zmianie, bo wprowadzane są często i gęsto, a pojedynczo są dość drobne, ale w efekcie myślę, że zmieni się całkiem sporo, więc piszę, byście się nie dziwili.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.