Nowa strona Internetowa
Wróć do Pozostałe platformy#101 lukasz1993258
pytanko mam, czy jak włączyłem w aplikacji dwu etapowe logowanie, to na stronie tak samo musze je ustawić? czy już nie trzeba?, bo kazało mi wpisać kod na stronce, to wpiisałem.
#102 hryniek
musisz też ustawić, włąśnie jestem po.
#103 hryniek
znaczy nie musisz, jeju źle zrozumiałem. Miałem na myśli kod, tak to jest jak się czyta niedokłądnie. ;D
#104 lukasz1993258
nieno spoko, bo nawet tego hehe na stronce szukałem
#105 zywek
A powinno być również do włączenia na stronie, ale to taka tam moja sugestia
#106 hryniek
swoją drogą coś się chyba z kodowaniem sypło, przynajmniej widzę to w tym momencie na chrome, taki przycisk przejdź
#107 Celtic1002
Ok, strona działa, znaczy autologowanie, zapamiętywanie i tak dalej, ale... czy ktoś, może mi po ludzku wytłumaczyć, dlaczego przy nawigacji, jak człowiek jest zalogowany, jest zaloguj się? Ta opcja mi się przydawała, na początku, jak chciałam się szybko zalogować, ale... tak zasadniczo, nie rozumiem, po co ona dwa razy.
Anna Frankowska
#108 lukasz1993258
pewnie jakiś błendzik sie wkradł
#109 daszekmdn
Kiedyś tak nie było.
#110 hryniek
jak nie, znawigacją i tym zaloguj zawsze, a ja dość często przebywam na stronie, właściwie zawsze, gdy siedzę na Linuksie.
#111 gadaczka
Nie byłoby dla was lepiej, gdyby najpierw podawany był autor posta, a potem jego numer?
#112 pajper
Zmiana drobna, bo drobna, ale użyteczna także.
Od teraz pobierany ze strony instalator Eltena ma oznaczenie wersji.
Oczywiście, zawsze istnieje możliwość aktualizacji do najnowszej wersji z poziomu instalatora.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#113 pajper
Na stronie powoli można obserwować pewne wdrażane zmiany.
Ich celem jest głównie, o ile to możliwe, sprawienie, by była ładniejsza dla osób widzących, a więc bawię się troszkę stylami, typografią, czcionkami i tak dalej.
A przy okazji stopniowo możecie obserwować drobne zmiany interfejsu, linki do profili na blogach, inny wygląd panelu z kategoriami, nieco inne menu nawigacji itp.
Nie informuję tu o każdej zmianie, bo wprowadzane są często i gęsto, a pojedynczo są dość drobne, ale w efekcie myślę, że zmieni się całkiem sporo, więc piszę, byście się nie dziwili.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#114 tomecki
No i super!
#115 Milena132
Przydałaby sę zakładka "co nowego". Żeby potem nie było nieaktulanych wpisów czy wiadomości, które już defacto czytałam.
#116 misiek
Przecież jest.
#117 Milena132
Gdzie? Na telefonie nie widzę takiego linka.
#118 longshoot
a jak tam praca nad tłumaczeniem?