I przedewszystkim notyfikacje bny się przydały, ale ponoć się nie da. ALe dobrze, że ta strona jest, bo zostałbym ogólnie skutecznie odcięty od Eltena chcąc pracować w taki, a nie inny sposób. NO i fajnie by było jak by potrafiłą utrzymać połączenie, a nie, ze za chwilę mnie nie ma w zalogowanych, chociaż jestem.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
No i na razie jedynie przez stronę mamy widoczny interfejs.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
Haha, Hryniek pewnie nie zauważyłeś, co? No, ale uważam, że widoczny interfejs to bardzo ważna funkcja, więc możliwości strony nie powinny zbytnio odbiegać od klienta, przynajmniej jeżeli chodzi o funkcje społecznościowe.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
No, wreszcie. ;) Nie, żżeby mi to wybitnie przeszkadzało, bo mam sobie hasło w pęku kluczy, no ale...
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Pewnie już część osób zauważyła, a tych którzy nie zauważyli informuję, że strona dostała obsługę treści głosowych dla iOS 11, obsługę śledzonych wątków (przeglądanie i dodawanie/usuwanie do/z śledzonych) oraz możliwość generowania wersji portable w zakładce pobierania. A już następne funkcje nadciągają. Aaaa, można też pobierać załączniki z wiadomości, ale póki co nie można ich wysyłać.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.