Przez ten weekend coś naskrobałem. To jakieś (nic nierobiące) 500 linijek kodu w JS. Pokazuję to jako pogląd na to, jak chcę zmajstrować nową stronę. Uwaga! To cudeńko może czasem w ogóle nie działać, bo mam na nim zamiar pracować. Udostępniam jako pogląd na to, jak (od strony programistycznej) strona będzie napisana. Jak zapowiadałem, czyste JS, bez linijki w PHP. Można się logować na konto, więc pokazałem także, jak wykonywać zapytania do API. Napisałem też taką śmieszną klasę EObject do szybkiego renderowania elementów ze stylami Bootstrapa.
Chodzi mi o telefony. Chcę pozwijać większość opcji, by było to małe i się mieściło, bo nie mam czasu na pisanie dwóch wersji. A zakładam, że większość włączy autologowanie. :)
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Taa, ctrl+u. Fajnie, fajnie. Po 1. Zmienić kolor tła na czarny, czcionkę na białą albo na cokolwiek, co sobie można odwrócić. Jest jeszcze gorzej niż było. po 2. Nie robi się powiadomień o ciasteczkach w postaci kolumny. po 3. Po co taki wielki rozmiar? czcionka 30? Poważnie?
Mówię Ci. Odwracalne kolory. Jakbyś był niedowidomym, to jaka czcionkę najlepiej by CI się czytało? A no nie czarną czcionkę na białym tle, bo białe oślepia... A o nie ciemno szarą na białym tle, bo wygląda jak wygląda. Tylko białą na czarnym. Czarne tło jest czarne, litery widać wyraźnie.
Elegancka strona :D jeszcze nigdy żadna inna nie dała mi możliwości się zalogowania i wylogowania xD :D Takiej funkcjonalności to ja w życiu niedoświadczyłam :D