Anty piosenka.
Wróć do Muzyka#61 Puszkin
Zgadza się, sporadycznie. Ja to śledzę tylko dlatego, że prowadzę w radiu audycję, w której nowości gram, ale czuję się w tym jak ryba w wodzie, także daję radę.
#62 annabeth
No proszę, tylko nie my słowianie. Pamietam jak w 2013 roku musiałam to znosić conajmniej kilka razy dziennie, bo moja bratanica wtedy lat 9 miała na to fazę i ciagle tego słuchała. Radiowy stream był moim zdaniem fajny tak do 2009-2010 rokum potem juz się wszystko zpsułó, wszystko robione na jedno kopyto, teksty wiadomo z jakim przeważnie przekazem. Nawet ta nowa od grzegorza hyzego dziwna jakaś. Podkład mi się nawet podoba, ale tekst mroczny i pozbawiony jak dla mnie sensu. Nadaje się na soundtrack do jakichś gliniaży czy cos. :D
#63 misiek
Chyrzego to tylko podoba mi się pusty dom.
#64 jamajka
Ooo, od Kleo "zabiorę nas", było fajne, reszta raczej nie. Ostatnio jest popularna piosenka "wonderland", nie pamiętam, czyja, w każdym razie bardzo jej nie lubię, bo zaczyna się jeszcze spoko, a ten refren jest głupi, jak nieszczęście. I tak jak nowości, przynajmniej niekture lubię, tak tego nie mogę.
#65 jamajka
A, wiem, c bool zrobił wonderland. No i mówię, piosenka niby przyjemna, ale jak się wsłucham, to jakoś tak mi brzmi, że nie mogę tego tekstu za długo. Do refrenu dojeżdża i potem tak głupie, że....
#66 jamajka
I dokładnie to samo z najnowszą nutką Margaret, nazywa się chyba "cabana". Nie myliś z "byle jak", jako najnowszą, bo to, że dopiero teraz zaczęło lecieć w radiu, nie znaczy, że nie było wydane sporo wcześniej.
#67 annabeth
Ee mi się tam wonderland podoba, in my cabana faktycznie nie fajne jak wiekszośc rzeczy od margaret, oczywiście mówię o tych radiowych oprucz byle jak, bo tym mniepozytywnie zaskoczyła.
#68 Puszkin
Byle Jak też jakoś nie lubię od Margaret to mi się podobało tylko Wasted.
#69 jamajka
O, mi też w sumie się podobało. Choć powiem wam, że bardzo dużo piosenek, które kiedyś leciało dużo razy i ich nie lubiłam, spodobało mi się po jakimś roku, czy pół. Tak było np. z adele. Albo z tymi nutkami Margaret.
#70 Puszkin
Też tak czasem miałem np z rzadko granym utworem Gathania - Spinning, też pół roku minęło, nim mi się spodobał.
#71 misiek
A czy Cbool miał chociaż jedną mądrą piosenkę? Posłuchajcie sobie Wold you feel, albo House baby. Akurat one mi się podobają, ale mądre to nie są.
#72 Puszkin
Would You Feel, lubiłem swego czasu :D. W ogóle w takich latach 2004 2007 Eska fajniej grała, bo grali dużo z wytwórni Camy Records czyli te wszystkie twory typu East Clubbers, Alchemist Project, czy skandynawski projekt Double Nation.
#73 misiek
Ehh- ja dalej lubię tamtą muzę.
#74 Puszkin
Ja też, psuć to to się zaczęło w 2008, kiedy to Inna nagrałą swój kawałek Hot, wtedy to zaczęto robić na jedno kopyto. Morris, Play And Win, David Deejay itd.
#75 daszekmdn
Teraz to ogólnie muzyka mądra raczej nie jest nad czym ubolewam.
#76 misiek
Eee- to akurat jeszcze było niezłe. Tak totalnie muza zaczęła się psuć od 2014.
#77 Puszkin
Ja miałem duży problem ze znalezieniem czegoś w 2015, do wakacji miałem dwie czy trzy moje ulubione piosenki.
#78 misiek
No w 2015 to już była faktycznie padaka. W 2014 szczególnie mi się podobało Kids w remixie chyba Global djejs.
#79 Puszkin
Zgadza się, była taka piosenka, ale mi się nie podobała jakoś.
#80 misiek
To posłuchaj sobie oryginału.