Bez cienia ironii, wyjaśnij mi proszę za co. Nie chcę się wyśmiewać, chciałabym zrozumieć. Może i jest na co popatrzeć, ale... jeśli chodzi o walory słuchowe. Nie mogę jej strawić. A przecież z jakiegoś powodu wygrała te nagrody.
-- (mateponczas): A ja z kolei sanah uwielbiam, byłem nawet na jej koncercie, cudownie!
--
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Spoooko i tak najgorsze jest coś tam o dużych oczach śpiewane przez typka bez głosu i talentu całkowicie podkręconego przez autotune. Od takiej muzy serio mi się chce żygać. https://www.youtube.com/watch?v=o0IMclZOXwc
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Wydaje mi się, że tak używany autotune jak w linku od Miśka nie ma służyć poprawie czystości bo od dłuższego czasu da się to zrobić w naturalny sposób tj tak aby nie było słychać, że coś tu jest poprawiane. To raczej zamierzony efekt, który uzyskuje się odpowiednio ustawiając tego typu procesor. Taka moda.
Magmar, jeśli to amatorka to złego słowa nie powiem, ale jeśli to miało iść szerzej, no to cóż. Tego covera nie znałem wcześniej. Tomecki, w takim razie przestałem ogarniać dzisiejszą modę i muzykę, a w tejże jestem bardzo tolerancyjny. Przecież tego na trzeźwo nie da się słuchać, a po pijaku sądzę, że też mógłbym mieć problem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
To Vocaloid. Nie prawdziwy wokal. To śpiewa sztuczna inteligencja.
-- (misiek): Magmar, jeśli to amatorka to złego słowa nie powiem, ale jeśli to miało iść szerzej, no to cóż. Tego covera nie znałem wcześniej. Tomecki, w takim razie przestałem ogarniać dzisiejszą modę i muzykę, a w tejże jestem bardzo tolerancyjny. Przecież tego na trzeźwo nie da się słuchać, a po pijaku sądzę, że też mógłbym mieć problem.
--
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
no to teraz na mnie kolej.Sobeel śpiewa jak jakiś kastrat w dodatku nie umiejąc tego robić, rolniferrari ona by tak cchciała, youngkleosia, szpaku i wszelkie te hiphopolo.
tak ,to takie dziwactwo -- (dariusz.1991): Czy Współczesne aranżacje naprawdę tak bardzo Cię dobijają? -- (wredny): a ja ostatnio mam zepsuty dzień kiedy słyszę to https://www.youtube.com/watch?v=mr4_R3qrKEc
--
--
Orkiestra gra jeszcze tańczą,i drzwi są otwarte dzień warty dnia a to życie zachodu jest warte.
Magmar, skoro to była tylko zabawa, to raczej nie należy w tym szukać niewiadomo czego. Mucha, mam jakieś takie wrażenie, że Ona by tak chciała zostało zrobione dla jaj, a że stało się hitem to cóż, nie to pierwsze. Mydełko Fa też było zrobione dla jaj, a co się stało dalej to wiadomo.
Marek Kondrat pewnie sądzi inaczej. -- (mucha): akurat mydełko fa moim zdaniem było spoko, może i dla jaj za to fajny przebój i dobra reklama dla tej że firmy.
--