Zabawy tekstowe

odwrotność

Started by pates 24 posts last post 4 years ago Page 1 of 2

jedna osoba mówi coś, co ma być przeciwieństwem tego o co jej chodzi, nastempne próbują to zgadnąć. Jeśli ktoś zgadnie, sama wymyśla takie coś. Ja zacznę.
Październik jest upalny. Wszyscy włączają wiatraki i opalają się.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Październik jest chłodny. Wszyscy włączają grzejniki i cieplej się ubierają
Happy hacking

tak. Teraz ty.

#4 1 like

Zazwyczaj bardzo pragniemy wpaść pod koła samochodu. Wtedy rodzimy się na nowo i odbywa się ceremonia chrztu.
Happy hacking

Nie, zgadujcie dalej
Happy hacking

#7 Edited

zazwyczaj boimy się wpaść pod koła samochodu. Wtedy lądujemy w grobie i odbywa się pogrzeb.

TTak, teraz Twoja kolej.
Happy hacking

Często jest tak, że uwielbiamy sprawdziany. Gdy ktoś dostanie jedynkę, skacze pod sufit i dostaje słodycze i pochwały od rodziców.

Często jest tak, że nienawidzimy sprawdzianów.Gdy ktoś dostanie gałę, jest zdenerwowany, dostaje karę i szlaban od rodziców.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

Często jest tak, że nienawidzimy sprawdzianów. Gdy ktoś dostanie jedynkę, kuli się w sobie i dostaje szlaban i wymówki od rodziców.
Happy hacking

Paulinux tak, teraz ty.

Bardzo mi smutno, gdy ktoś chce iść ze mną na kawę. Czuję się wtedy tak, jakbym nie miała przyjaciół i świat był bardzo złym miejscem.
Happy hacking

Bardzo jestem szczęśliwa, gdy ktoś zaprosi mnie na kawę. Czuję wtedy, że mam wielu przyjaciół, a świat to piękne miejsce.
--Cytat (Paulinux):
Bardzo mi smutno, gdy ktoś chce iść ze mną na kawę. Czuję się wtedy tak, jakbym nie miała przyjaciół i świat był bardzo złym miejscem.

--Koniec cytatu
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

Tak. Swoją drogą nie wiem, jak to skomplikować, żeby to jednak kreatywniejsze było. @Łysy, Twoja kolej
Happy hacking

Nikt z nas nie lubi elektronicznych, ani informatycznych ułatwień dostępu dla niewidomych. Screenreadery tylko wkurzają swoją gadatliwością, a lepsze jest poruszanie się myszką po nawigacji komputera.

Każdy z nas lubi elektroniczne i informatyczne ułatwienia dostępu dla niewidomych. Gadatliwość screenreaderów jest bardzo pomocna, a najlepiej jest poruszać się po komputerze za pomocą klawiatury.

Tak, myślę że to chyba o to chodziło Łysemu
Happy hacking

Wszyscy bardzo chcemy i lubimy zaciągać różnego rodzaju pożyczki, a szczególnie chwilowe, ponieważ w ten sposób dostajemy dużo pieniędzy i możemy kupić ogromną ilość brakujących rzeczy, a zwłaszcza na święta. Co więcej, bardzo łatwo jest je spłacić.

Nikt nie lubi pożyczek, ponieważ na nich traci się sporo pieniędzy, i trudno jest je spłacić.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.