Transcription
Witam, co do jedzenia, na pewno uwielbiam sałatki, różne sałatki, ok, są sałatki, których też nikt nie czynił, ale sałatki bardzo lubię, szczególnie w barze Grodno, w białym stołku Przesienkiewicza
i w restauracji Mickiewicza 62, tu jest naprawdę bardzo dobre sałatki mają, w restauracji w Bielsku Podlaskiej Mickiewicza 62, może nie wszystkich podobałem, w Grodnie też, ale naprawdę pycho, tak, dobre sałatki mają i tu i tu,
i to się cieszę, że jeszcze w tych dwóch barach, restauracjach sałatki kosztują poniżej 20 zł za porcję, jak będzie teraz po tym wszystkim, nie wiemy, nie wiem,
ale naprawdę do tej pory poniżej 20 zł.
I naprawdę dobre sałatki, polecam wszystkim, czy są jeszcze tu sałaty z sucikiem i jajkiem, które też uwielbiam, mogę jeść, zjeść codziennie, czy te napki z jajkiem, uwielbiam,
a, i do sałaty, które lubię, zawsze musi być jakiś sos, najlepiej majonez,
bo dla mnie sałata,
sałatka bez majonezu, czy innego sosu, takiego typu, jak sos, sos tysiącowysp, czyli te wybrane ze sałatki, oczywiście, nie są dla mnie tak dobre, jak z tym sosem.
Dla mnie, przede wszystkim, dla mnie przeważnie to musi być sałatka z majonezem,
inaczej,
mógłbym je, może,
może i nie jeść,
ale tu wspomniałem o młodej, jeść jajce z majonezem codziennie,
te napki trzeć, nie chcę jeść,
jeszcze, ze, ze,
kiełbasku,
do, swojsku,
o, pychota,
co jeszcze,
no i ciasta,
ciasta, też lubię, ale nie lubię ciasta,