Transcription
tą nutę kojarzę akurat i jest bardzo fajna
tą nutę kojarzę akurat i jest bardzo fajna
Naprawdę bardzo fajne klimaty, tutaj widać, że podesłałeś taki tręsik, to jest taki spokojny, ale tak, to taki spokojny tręsik, naprawdę super.
Co do trance tutaj właśnie lubię na początku taki spokojny, a potem coraz bardziej intensywnie, tak jak na przykład kiedyś były nadawane w radiu te audycje A State of Trance, chyba one jeszcze gdzieś są nadawane, w każdym razie to one tak właśnie były fajnie nadawane, że na początku tak łagodniej, a potem tak właśnie coraz szybciej, tak, ale było fajne. Tak tutaj się sytuacja przedstawia.
ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� មនៅកទកម្រាប់ក្� parag inadequ ក្ល់ក្រាប់ក្រាងដែលប់កស្រួ� GEOR�ក្រាប់ក្រាប់ក្រ dość tightly dominant ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� រធាinator ក្រួ្យរាបីប់ក្រាស៘ គៅម្រាប់ក្រូវប់ Hopefully & ក្រាកទេះ លើ។ SAS ឯង្រីំបានឋ៍ងខ្យបាននឹងរុ្ជាការផ្តអនៃប្រព្ម្រាណួនត្អត់ ៛ម្ម្នៅតួ។ ជាង់ ម្រូវាត់ ឡូរបស្នៃពីបន្រាំងម្រាល់ទាត់ពីល្រាលអ្នៃកនៅប្រាំងការរៀមខ្ញជំណ្រាំងមែប្រ្រាំទាត្រាំងម្រាំងស្រាំងម្រ� ស្យីជាើប្រូវាលាគ្តឲ អាគងចានន្តាបឿ្តាជា អាគន់កាន័។ ស្តិ។ ស្តាប់់កាលាងច្រាពីប់់រោះ ឡើន អាគងច្យីសាស។ ច្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� តើម្រងាប់វិត់ទៅបាង។ វាស្រាប់ ស្ន៉ែកបាននៅឹងពលប់� по្យ ដើមយាទៅ ត្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ហើយ ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ឡើយស្វា។ គាត់ក្រាប់ Bana57 អើយ atual សូerei។ próprio៨ក្វិជារឹមញើរឡ្ត៩១៧ ង្�ável។mara។ខ្រាប់ជាឝងស爓្ញេះច្រ neuros expects ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� កើដំណ្លាងខ្លាហ៘ើងក្រុតោយៀរីស៊ាប ក្រាប់កោសុផ亞charge
Dokładnie. Ja do tej pory kupuję płytę State of Trance. Skoczy się z tobą już na początku taki spokojny tręsik, a później jest coraz bardziej intensywnie. To w taki fajny, dynamiczny sposób jest naprawdę. Te audycje mają swój klimat.
Łowco, akurat ta ostatnia nuta to mi wpadła w pamięć, wpadła w uszy znacznie się. Bardzo fajne, naprawdę. Kurczę, aż jej teraz będę bez przerwy chyba słuchać, jest bardzo fajna, naprawdę. Bardzo mi się spodobała.
ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� អូLI្មី១លនៅ នឹងធ្រថ់ទ៉ុទំៅמךបហ មcation Force ឬារផ្វ្រូមូៗ referee ស្លាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� មនឹងអីការណាអដូម អនូតឡឹប្រភោះរាប់ម diameter 分្រើមហុងមភូហ ដែល� 방송 មូចតដោយចូន្សប់ទេដី ១ូលើប៉្រាប្រ៦
Co do Estate of Trance, to zgodzę się tutaj z Gracjanem, gdyż ja nawet kiedyś miałem płytę Imagine Armina Wambiorena z 2008 roku i też było to fajnie zrobione. Tam nie było aż takiego wielkiego transu, ale ten początek intro mi się bardzo podobał. Podobało mi się to bardzo intro takie rockowe, można sobie wpisać na YouTubie właśnie Armin Wambioren Imagine i to wyskoczy, bardzo fajnie to zrobione, bo na początku jest tak delikatnie. I potem taki właśnie lekki tręsik sobie elegancko wchodzi. No to skoro już tutaj jesteśmy. Przy tym macie właśnie Estate of Trance Armina Wambiorena. To może poczęściej wam opowiem w ogóle jak się zaczęła przygoda z tą audycją. Ta przygoda właśnie z audycją zaczęła się w 2009 roku dzięki Radiu Eska, bo puszczali tą audycję w Esce i zawsze ja ją nagrywałem. A ona szła w piątki od północy, a chyba w sobotę od pierwszej w nocy, nie pamiętam. Też lubiłem słychać wtedy audycji Ferry Colstena, Davida Getty, John Diggway, Carl Cox. Więc tak to wyglądało, Robin Schulz i tak dalej. Ale dużo takich tręsowych audycji, naprawdę fajnych swego czasu nadawała Planeta FM Katowice. A jeżeli chodzi o nutki takie klubowe oparte na hausie. Klubowe. To też fajne nadawała Planeta Poznańska. No, także tak to wyglądało.
Akurat ta nutka Grazianie też mi również jest znana, przy okazji przypomniałeś mi jeszcze o jednym DJ-u, który właśnie miał nazwę Paul Van Dyke. Paul Van Dyke też właśnie po raz pierwszy, właściwie po raz pierwszy o tym DJ-u usłyszałem w 2007 roku i to też dzięki Radio S-ka, a uściślając podczas audycji Kong Clive Remix. I było, i oczywiście jest tam parę nut właśnie Paul Van Dyke'a, które mi bardzo... przypadły do gustu. Jeszcze teraz sobie przypomniałem, że przecież w 2006 roku bardzo lubiłem słuchać Calvi & Remy audycji też w S-ce leciała, ta audycja. Calvi & Remy S-ka Live Remix. To leciało chyba w sobotę od 2 do 4. Nie pamiętam, ale na bank to leciało. Tylko i wyłącznie w 2006 roku, więc tak to wtedy wyglądało. Jeżeli chodzi o właśnie taką również też muzykę. No, to chyba jak na razie tyle. Co tutaj chciałem dodać, jeżeli chodzi o to? Jeżeli coś mi się przypomni, no to tradycyjnie... Dam znać.
ចោយសារៀដែលាន់ទូរៀចមានប្រាប់ប្រាប់នេះ បានបានប់នេះ ឆង្រាប់នេះ គីបានប់នេះ បានប់នុងស្លានប់នេះ සිටික් මිටිතිත්තියික් ស្លាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់
No to skoro już tyle z muzyki klubowej, no to ja też trochę zaspamuję kawałkami.
No tak, to jest Paul van Dyck's For An Angel's Wichard Remix.
Nu-i super?
No swego czasu, tak jak wspomniałem już tutaj Paul Van Dyke'a lubiłem bardzo dużo słuchać, nawet miałem płytę z setem tego Paul Van Dyke'a, ale tą płytą się długo nie nacieszyłem, gdyż się porysowała i pozostały po tej płycie tylko wspomnienia.
No cóż, ale ja miałem płytę z muzyką klubową, które się porysowały. Ja w sumie nawet taką jedną płytę miałem kiedyś jakimś miksem. Do tej pory nie wiem co to było. Dokładnie, ale też po tej płycie zostały wspomnienia, bo nawet płyta się porysowała totalnie, ale nawet samej płyty w ogóle nie możemy znaleźć. Żeby odczytać co to jest za tytuł. Może ta płyta się gdzieś zapadała pod ziemię. Może została wyrzucona, kiedy był remont robiony i tyle.
No jeżeli chodzi o mnie, to ja płytę Polandajka miałem chyba z tydzień tylko. No i na tym się cała historia z tą płytą skończyła.
A to nie, to ta składanka, to kurczę, to ona w ogóle była przegrywana kilka razy i tak naprawdę oryginał się musiał gdzieś zawieruszyć, ale była przegrywana kilka razy, bo ta płyta, kiedy byłem mały to lubiłem niszczać płytę, a ja lubiłem tą składankę, to prosiłem o nią jeszcze raz, a ona była po prostu przegrywana na kolejne płyty. Ale nie, nikt nie pamięta, co to była dokładnie za składanka, nie wiem, kto to w ogóle miksował, jak to się nazywało i wiem, pamiętam tylko ten, tylko pierwszy utwór z tej składanki. Ja w sumie nawet go mogę, ten, mogę ten pierwszy utwór zaraz zaprezentować, bo to jest właśnie, i on był właśnie jako track 01. Na tym miksie i no jakieś, no i tyle w tym.
they know what is what but they don't know what is what they just strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut strut they don't know what is what they just strut what the they know what is what but they don't know what is what they just know what is what but they don't know what is what they just strut they know what is what but they don't know what is what they just strut what the they know what is what but they don't know what is what they just strut what the they know what is what but they don't know what is what they just know what is
Ale wbrew pozorom to no ciężko jest jak znaleźć składankę niby po tytule tego trucka, no bo nie wiem wpisywałem 01 na przykład w Google i tytuł tego utworu, ale nic nie znajdowało, nie wiem czy to był nawet, czy to było, mógł być to równie dobrze jakiś pirat, bo kiedyś to dużo piratów było, więc ja naprawdę nie wiem co to było.
No, bo ten pierwszy track się akurat zachował, dlatego że ta płyta była kiedyś przegrywana na komputer i ja na zewnętrznym dysku rodzinnym znalazłem tą piosenkę. Pamiętam, że to było z tej płyty, to było jako track01.mp3, ale pozostałych tracków nie mogłem znaleźć. Tylko ten jeden.