PSE Forum mieszane

Muzyka Klubowa

Started by DJGraco 481 posts last post 4 years ago Page 18 of 25

Transcription

I will run, I will climb, I will soar I'm undefeated, oh Jumping out of my skin, bullet cold Yeah, I believe it, oh The past is everything we want Don't make us who we are So I'll dream until I make it real And all I see is stars It's not until you fall that you fly When your dreams come alive, you're unstoppable Take a shot, chase the sun, find the beautiful We will go in the dark, turning dice to gold And we'll dream Impossible Impossible And we'll dream Impossible I will chase, I will reach, I will fly Until I'm breaking, until I'm breaking Out my cage like a bird In the night I know I'm changing, I know I'm changing it Into something big, better than before And if it takes, takes a thousand lives Then it's worth fighting for It's not until you fall that you fly When your dreams come alive, you're unstoppable Take a shot, chase the sun, find the beautiful Take a shot, chase the sun, find the beautiful We will go in the dark, turning dice to gold And we'll dream Impossible Oh Impossible Oh Oh Oh Oh From the bottom to the top We're sparking wildfires Never quit and never stop The rest of our lives From the bottom to the top We're sparking wildfires Never quit and never stop It's not until you fall that you fly When your dreams come alive, you're unstoppable Take a shot, chase the sun, find the beautiful We will go in the dark, turning dice to gold It's all it's called, and we'll dream Impossible Impossible And we'll dream Impossible

Transcription

No i udało ci się trafiłeś poproszę na brief jeśli można i coś ode mnie

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Transcription

MULȚUMIT PENTRU VIZIONARE! MULȚUMIT PENTRU VIZIONARE! MULȚUMIT PENTRU VIZIONARE! MULȚUMIT PENTRU VIZIONARE! MULȚUMIT PENTRU VIZIONARE! MULȚUMIT PENTRU VIZIONARE! MULȚUMIT PENTRU VIZIONARE! MULȚUMIT PENTRU VIZIONARE! MULȚUMIT PENTRU VIZIONARE! MULȚUMIT PENTRU VIZIONARE! MULȚUMIT PENTRU VIZIONARE! MULȚUMIT PENTRU VIZIONARE! MULȚUMIT PENTRU VIZIONARE! FACULTATEA DE MEDICINĂ FACULTATEA DE MEDICINĂ

Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Transcription

ច្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក្នុងក អូមិត្មានព្កាក់ផួនមួយយាសមាដោទ�ottaិក្នុងក្នៅំង ០គីលើ្យឩម្ម្ម្មដៅស៰ ៛ៅ ដាន្ល៏់ខ្�رនែរកា�ட្រក្ធង់អីជាព្ Eine នឹម ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ទឣពើកួយសុអើ�üllយ។ ថ្ូាប់ ក្តោអនៅបញំតុម Elektron សនបញំតុម់ក្រាប់នៅប់ក្រាប់ក្រាប់ក្យាប់ក្រាប់ក្រ�ghan pounds លម្យក ល្យក ល្យក ប្រំងារាំក់ក្យក លម្យក ល្យក ល្យក ត្យក នៅញុខ្យក ស្លាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ដលផុធលានក្រុខ្លានក្រងព្នក្រ� chorus ល់ក្្រាប់ក្រ�Música�ប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រ linearly�ប់ក្រាប់ក្រីើចារyen ស្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ទី ប្រើងត់ , ហូន្យ។ ស្ទៀពាប់ មនូត� violation ថលើម្រាប់ក្រាប់ក្រាទិ seism�ម simplified හික්රුවානි මාලු සඳහාරු අපි අවශ්‍රුවානි හික්රුවානි පෙරුවාපරු අපි අවශ්‍රරුවාපරණි សម្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រា� ឬម្រានបើមន្រាប់កាំងព្ក្រាប់ក后ៗ បើ្រីស់គ្រានបើម្រាប់ក្រាសោំងព្កាំង្រាប僟�ក់គ្ ន្រាប់ក្រាប់នៗាន់ចូឯងស�

Transcription

To będzie taki traczyk od pewnego tajemniczego producenta z Polski i w sumie jakby się komuś to spodobał to mogę podesłać, ale będzie to mp3 128, dlatego że to jest z SoundClouda, a gościu nie daje możliwości pobierania. Ja to traktuję jako swego rodzaju demo, zresztą sami zobaczycie.

Transcription

DZIĘKI ZA OBSERWACIE Gdy myślę o niczysko inne, nagle traci sens Niech wszyscy wiedzą lepiej, ale ja nie poddam się Jesteś twoją drogą w moim dniem Jesteś każdą chwilą w mojej serwisie Jesteś moim światłem, bądź ze sobą Kto z tobą miał jakiś błysk, bądź Jesteś twoją drogą w moim dniem Jesteś każdą chwilą w mojej serwisie Jesteś moim światłem, bądź ze sobą Kto z tobą miał jakiś błysk, bądź Jesteś twoją drogą w moim dniem Jesteś każdą chwilą, w której chcę Jesteś moim światłem, bądź ze sobą Wszystko zrozumiałem, dziś bez słów Jesteś twoją drogą w moim dniem Jesteś każdą chwilą w mojej serwisie Jesteś każdą chwilą, w której chcę Jesteś moim światłem, bądź ze sobą Kto z tobą miał jakiś błysk, bądź Jesteś twoją drogą w moim dniem Jesteś każdą chwilą w mojej serwisie Jesteś twoją drogą w moim dniem Jesteś każdą chwilą w mojej serwisie Jesteś twoją drogą w mojej serwisie Jesteś twoją drogą w mojej serwisie Jesteś twoją drogą w mojej serwisie Kto z tobą miał jakiś błysk, bądź Jesteś twoją drogą w mojej serwisie Jesteś twoją drogą w mojej serwisie Jesteś każdą chwilą w mojej serwisie Ćwinączandonść ser, Jesteś moim światłem, bądź Bądź ze sobą Kto z tobą miał jakiś błysk, bądź Bądź Dziękuje za oglądanie!

Transcription

Teraz wleci taki utwór, który jest znany chyba prawie każdemu. Ciekaw jestem czy Łowca Androidów go zna. On nie zalicza się do takiej typowej muzyki klubowej. Ale ja ten wątek bym podpiął pod wszelkiego rodzaju muzykę elektroniczną. I to nie jest tylko klubowa, są to też jakieś spokojniejsze rytmy. Więc wrzuca ten track. On się do muzyki elektronicznej zalicza. Także słuchajcie.

Transcription

Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you. Thank you.

Transcription

Everything's really coming to me My heart is waiting for you When you love me, I'm true Why are you leaving me? I love you, everything's going crazy The sky was painting to me When you love me, I feel desire Why are you leaving me? This long wait will be end But you are never pleased When I fly around The sun will be unraised For reasons it will be clear That I'm already ours Why we have a war? The sun will be unraised And I can't manage it If I escape If I don't make you smile I can't change I can't change This long wait will be ending But you always be there When I fly around The sun will be unraised We'll be right back. Please don't wait, it will be end But you'll have a place When I fire up Your soul will be unraised For a reason, it will be this That I've already found That we've had enough Your soul will be unraised For a reason, it will be this

Transcription

All these accidents that happen Follow the dot Coincidence makes sense Only with you You don't have to speak I feel emotional Landscapes, they pass on me The riddle gets solved And you push me up to This state of emergency How beautiful to be Stated The emergency Is where I want to be All that no one sees You see What's inside of me Every nerve that hurts You hear Deep inside of me You don't have to speak I feel emotional Landscapes, they pass on me How confused can The riddle gets solved And you push me up to This state of emergency This state of emergency How beautiful to be This state of emergency Is where I want to be This state of emergency How beautiful to be This state of emergency Is where I want to be This state of emergency is where I want to be Emotional Landscapes, they pass on me This state of emergency Scares, they pass on me The river gets out and you push me up to The state of emergency How beautiful to be State of emergency Is where I want to be State of emergency How beautiful to be State of emergency State of How beautiful to be State of emergency State of emergency State of emergency How beautiful to be State of emergency Emergency is where I want to be State of Emergency How beautiful to be State of emergency Is where I want to be State of emergency State of emergency State of emergency State of emergency State of emergency State of emergency State of emergency State of emergency State of emergency State of emergency State of emergency State of emergency State of emergency State of emergency State of emergency

Transcription

No dobra, witam, dawno nic nie wrzucałem. Pierwszy to będzie kawałek z filmu Blade Runner 2049, a drugi, i tu miał Pan prośbę, może ktoś zna tytuł i wykonawcę, bo to będzie utwór za wschodniej granicy, ale totalnie nie wiem co to jest. Gdzieś to pobrałem i było tylko bez podpisów samo rozszerzenie.

Transcription

Heart untethered, I was chosen To be a victim without knowing You see beyond all my doubts All I'm hiding, you bring it out I lose myself to your control When you touch me, I'm almost Human, finally breathing What is this feeling? Human Human Coming to my senses, losing my focus Taken by emotion, lost in the moment You make me feel almost human All I have known, now we're let go You show me a world so far from home Ooh Ooh Ooh Ooh Ooh I am a captive to your ways And when you whisper, I am changed I feel you flowing through my veins I'm almost human Human, finally breathing What is this feeling? Human Coming to my senses, losing my focus Taken by emotion, lost in the moment You make me feel almost human Human, I'm almost human Don't underestimate the power of this love Human Don't underestimate the power of this love Ooh Don't underestimate the power of this love Ooh Don't underestimate the power of this love I'm almost human Human Finally breathing Ooh Now, I'm almost human I'm almost human Coming to my senses, losing my focus Taking my emotion, lost in the moment You make me feel almost human You make me feel almost Almost human

Transcription

Ещё одно Детский признаюсь я Люблю без памяти До слез, до слабости Бываю в ярости А ты? Не трезвое прости Это от древности Я не смогу уйти А ты? Эта ночь на твоих Снова нас Заверли море Лёд витрин голубый Между нами Тает, тает Эта ночь на твоих Снова нас Заверли море Лёд витрин голубый Между нами Тает, тает С тобой рядом Назаднем я В меня стреляешь взглядом Трата Нам пофиг, что Мы здесь не одни Под музыку Энегмы прям в такси Дождь стола выдан Но целуемся на вдох Я чувствую любовь А ты? Заглушит дождь мой стон Это как будто сон Хочу пройтись пешком А ты? Эта ночь на твоих Снова нас Заверли море Лёд витрин голубый Между нами Тает, тает Эта ночь на твоих Снова нас Заверли море Лёд витрин голубый Между нами Тает, тает Эта ночь на твоих Снова нас Заверли море Лёд витрин голубый Между нами Тает, тает Эта ночь на твоих Снова нас Заверли море Лёд витрин голубый Между нами Тает, тает Эта ночь на твоих Снова нас Заверли море Лёд витрин голубый Между нами Тает, тает Эта ночь на твоих Это НАЧНО ТВОИ Ночь на твоих ДиНАМИЧНАЯ МУЗЫКА Эта ночь на твоих Снова нас Заверли море Снова нас Заверли море Лёд витрин голубый Между нами Тает, тает Эта ночь на твоих Дай, дай Дай, дай Дай, дай Дай, дай

Transcription

🎶 Music Outro 🎶 🎶 Music Outro 🎶 🎶 Music Outro 🎶 🎶 Music Outro 🎶 🎶 Music Outro 🎶 🎶 Music Outro 🎶 🎶 Music Outro 🎶 🎶 Music Outro 🎶

Transcription

No fajna nutka Grazini, bardzo fajna nutka.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Life was all cute, it's just right, can't you see? I've been fine since you're gone, should I say disappear? I kept holding on my teeth, since I saw you for the last time I've been through another year, I must say that I'm a strong girl Girl, tell me where you are, where you're sleeping at night Tell me who do you love now, who do you miss now Tell me what you see when you're gone and you're right If you ever remember when I walked by your side Girl, tell me where you are, where you're sleeping at night Tell me who do you love now, who do you miss now Tell me what you see when you're gone and you're right If you ever remember when I walked by your side Girl, tell me where you are Girl, tell me where you are, where you're sleeping at night Tell me who do you love now Tell me what you see when you're gone and you're right If you ever remember when I walked by your side Girl, tell me where you are, where you're sleeping at night Tell me who do you love now, who do you miss now Tell me what you see when you're gone and you're right If you ever remember when I walked by your side Girl, tell me where you are, where you're sleeping at night Tell me what you see when you're gone and you're right Tell me what you see when you're gone and you're right Tell me what you see when you're gone and you're right Tell me what you see when you're gone and you're right Tell me what you see when you're gone and you're right Tell me what you see when you're gone and you're right Tell me what you see when you're gone and you're right Tell me what you see when you're gone and you're right Tell me what you see when you're gone and you're right Tell me what you see when you're gone and you're right

Transcription

To jest nutka tego samego producenta co poprzednia, co w sumie nawet słychać po stylu.

Transcription

Nie no, ta nutka też oczywiście fajna jest. Podjeżdża mi pod styl kaskady. Która była często papu... chyba papuralna w 2007 roku.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

Chciałbyś, żebym Ci podesłał tę nutkę?

Transcription

A poproszę.