ogólne dyskusje - forum tekstowe

ja i moje noce

Założony przez adelcia 21 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Strona 1 z 2

hejwam,

a ja mam tak, ze jezeli mi ktos z jezyka holenderskiego cos tlumaczy w dniu, to czesto to do mnie niedociera albo tego nierozumiem.
ale jak ten sam czlowiek tlumaczy mi to wieczorem lub noca, to sie juz lapie.
wiec, lubie noc bo narescie jest cisza i spokoj, i moge sie cos np z tego holenderskiego nauczyc.
wnocy tes ostatnio czesto siedze z programem grmapa.

Ja lubię w nocy nagrywać nocne ambienty bo cisza jest i można fajne rzeczy uchwycić. W lato nawet lubię z tego powodu siedzieć po nocach a w zimę idę wcześniej spać i wstaję już o 05.00 bo nie ma w nocy zimą nic ciekawego do roboty.
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Noo wreszcie się coś w tej grupie zadziało! Ja uwielbiam w nocy po forach różne wątki rozwijać, bo się nocą fajnie pisze, i wena przychodzi.
May the force be with you!

Nocą lubię pisać teksty, lub rozmawiać. Co do weny nocnej to bynajmniej w moim przypadku się sprawdza.

@wojtas, ja mam podobnieeee.

W nocy najbardziej lubię czytać książki, choć i nie tylko. A ostatnio przyszła chęć słuchania.... bajek. Może ktoś w to nie uwierzyć ale tak jest. Bo wtedy się mogę zrelaksować. I przypominają się najpiękniejsze bajki z dzieciństwa i te chwile, gdy nie musiałam o niczym decydować, a mój czas upływał na zabawie i nauce. To drugie już raczej mniej przyjemne. Bo takiego "osła" z matematyki jakim ja byłam to chyba nie było nigdzie.
Слава Україні! Sława Ukraini!

oooo to ciekawe.

A ja teraz wiem, że jeśli się postaram, mogę nocą funkcjonować jak dzień.
Wolę ciebie wolność!

@mara bo to się da. Żeby w nocy funkcjonować tak jak w dzień. @adelcia czyli w nocy masz lepszą przyswajalność jakby

A ja mam ostatnio tak że zasypiam o 22.00 a budzę się koło szóstej.

też tak kiedyś miałem.

Ja wolę w lecie nawet posiedzieć w nocy o ile mam możliwość bo lubię sobie słuchać co się dzieję na zewnątrz niż w zimę

tak bo w lecie jak siedzisz w nocy to to lepiej wygląda.

Ja nawet nie gram w gry ani nic z tych rzeczy poprostu leżę i się wsłuchuje w dźwięki nocy

Też tak robiłem. Dźwięki nocy, suuper sprawa.

ja uwielbiam noc. Lubię sobie pogrywać na moim keybordzie, słuchać tyflopodcastu i rozmawiać z przyjaciółmi :D

w nocy jest wena muzyczna hahaha

Ja w nocy przeważnnie słucham let's playów na youtubie albo czytam książki.

#19 1 like

Ja zazwyczaj w nocy słucham podcastów truecrime, albo po prostu jakichś tam dłuższych filmików na Youtube przy których zasypiam. Oczywiście audiobooki także wchodzą w grę,ale na to muszę mieć wenę.
Nie wiem czemu, ale nie umiem zasypiać w ciszy. Zawsze musi coś tam sobie cicho grać. Mam tak od dzieciaka. Szczęśliwie mieszkam sam, więc i problemu nie ma :)

Teksty, to fakt, ale u mnie wena przychodzi najczęściej koło piątej.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P