Iné

jakou posloucháte hudbu?

Założony przez Slavista 12 wpisów ostatni wpis 6 lat temu

Zdarec, v tomto tématu by mě zajímalo, jakou posloucháte muziku, případně můžete samozřejmě hodit i nějaký ty odkazy vašich oblíbenejch songů...
Co se týče mě, já mám rád rock, metal či punk, mezi moje oblíbený kapely patří třeba Nightwish, Powerwolf, Alestorm nebo Greenday... Nějaký odkazy na písničky možná někdy hodím... :)
Krocan je zvíře, které si s vámi zahudrá

ja mám celkom rada pop, väčšinou niečo také čo hrávajú v rádiu.
Lenka

Ahojky, já mám rada folklor. ne jenom české lidové pésni, ale taky polské a irská hudba je hezká. já taky spívám sama. ale sláveček, ty to přetěž víš... protože jsem tvoje holka :) :* ¨zdravím z drឡdan. promiˇnte, jak dělam chyby, jsem němka a jen jsem si naučila češtinu skoro 1 rok a trošku
Von meinen Dokumenten und meiner Abstammung ausgehend sagen sie, dass ich Deutsche bin. Doch meine Seele und mein Herz fragt niemand. Tief in mir drin weiß ich, dass ich Tschechin bin.
Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech
jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!

jeej, polská a írska hudba sa páči aj mne, hlavne disco polo a írska relaxačná hudba.
Lenka

nee, diskopolo nemám moc ráda
Von meinen Dokumenten und meiner Abstammung ausgehend sagen sie, dass ich Deutsche bin. Doch meine Seele und mein Herz fragt niemand. Tief in mir drin weiß ich, dass ich Tschechin bin.
Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech
jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!

Ja rada počúvam folk a dysco samo aj ludovky

já rád poslouchám rock, hardrock, jako např. dymytry, limetal, nástupce kapely citron, a něco i z devadesát let.
hamas must be destroyed

mě se celkem líbí vážná hudba, ale když je něco hezkýho třeba od metallici tak si taky pustim

momentálne počúvam ludovečky a spomínam si na ples, na ktorom som bola vo februári.
Lenka

Já si teˇˇd tahám nový album od nightwish takže se těším.

jeeej pošli hehe, ja som si predvčerom stiahla within temptation.
Lenka

Tak jako není to špatný to nový album Nigtwish, je to už ale taková trochu jiná muzika než jsme byli zvyklí.