Transcription
I tak oto Agora przejęła Eurozet, świat się kończy, ciekaw jestem co teraz, czy włączy te wszystkie eurozetowskie rzeczy pod swoje sztandary i będziemy mieć rozbudowaną grupę Agory także szok? Czy jakieś pozory zostaną zachowane?
I tak oto Agora przejęła Eurozet, świat się kończy, ciekaw jestem co teraz, czy włączy te wszystkie eurozetowskie rzeczy pod swoje sztandary i będziemy mieć rozbudowaną grupę Agory także szok? Czy jakieś pozory zostaną zachowane?
To teraz, Cinkciarzu, nie zagiąłeś. I to po całości. Dlaczego? Rozważmy kilka opcji. Jest taka teraz możliwość, że skoro grupa radiowa Agory przejęła Eurozet, to można się spodziewać tego, że nie zdziwię się, jak za jakiś czas radiopogoda przejmie częstotliwości antyradia. A dlaczego? Dlatego, że mniej więcej antyradio gra muzykę rockową, a taka sama sytuacja miała miejsce 1 marca 2016 roku na Śląsku, w Katowicach, na Śląsku. W Bydgoszczy, we Wrocławiu. Jeszcze chyba gdzieś tam, gdzie nadawało Rock Radio, zaczęło nadawać radio Pogoda. Więc ja się nie zdziwię, jak będą chcieli w tym kierunku pójść. Może być jeszcze inaczej. No ale to tak naprawdę... Czas pokaże, ale jestem w lekkim szoku. Ciekawe. Teraz to naprawdę ciekawe, co oni będą chcieli wymyśleć. Ale mówię, ja jestem niemal pewny, że będą chcieli radio Pogoda zrobić o zasięgu ponadregionarnym. Tylko, że nie wiem, co by zrobili w przypadku tych miast, a w szczególności aglomeracji śląskich, gdzie już antyradio nadaje i jest tam radio Pogoda. W tych miastach, gdzie jest na przykład radio Pogoda i antyradio, czyli w wypadku Poznania na przykład i Wrocławia na przykład. No to wszystko zobaczymy, co wymyślą. Chyba, że macie inne sugestie, no to zapraszam tutaj do wnioskowania, co wymyślą.
No to Łukaszu mam dla ciebie dobrą wiadomość. Są lokalne streamienie Radia Pogoda. Playlistę wyślę ci w wiadomości prywatnej.
Dziękuję, potrzebne mi to jest tylko i wyłącznie do wycinania dżingli, bo robię sobie dżinglę z Rock Radia, z Radia Słote Przeboje Lokalne i z tego też będę robić lokalne dżinglę. Tak jakoś ostatnio mi natknęło, żeby sobie pozbierać jakiejś lokalnej dżingli i mieć.
Radio Pogoda Gdańsk nie działa. Ósmy streaming.
No to już nie jest moja wina, gdyż tak a co wiem nie ma innych streamingów, są tylko te które Ci dałem, streamingy do Radia Pogoda, więc wina jest po stronie akord.
Ależ oczywiście, że Radia Pogoda Gdańsk działa, Łukaszu, ja ci za chwilkę na wiadomość prywatną wyślę, dobrze działające streamy, albo strumienie, kto woli Radia Pogoda.
Słuchajcie, dziwna sytuacja z Radiem Pogoda Gdańsk w Puszkinie, ta wiadomość jest taką ciekawostką, głównie też na ciebie, ponieważ sytuacja jest tego typu, że jest podobnie jak w SCSS, tam gdzie są dżingle lokalne jest cisza.
O, to o tym akurat nie wiedziałem, tam jest, tam grała pogoda Gdańsk kiedyś, to ciekawe w takim razie, bardzo ciekawe.
Słuchajcie, ja wam powiem tylko tyle, że co do Radia Pogoda Gdańsk, a właściwie tego streamu, to sobie go posłuchajcie, bo wydaje mi się, że to w ogóle nie jest stream Radia Pogoda Gdańsk, tylko Radia Pogoda CES. Dlaczego? Dzisiaj przez pół poranka sobie studiowałem ten stream, że tak powiem, no i powiem tak, dżingli lokalnych nie ma, tak jak już tutaj mówiłem, jest cisza, natomiast co do trafików, czy prognozy pogody, no to jest tylko, że tak powiem. Powiem muzyczka, tak jak w Radia Plus CES. Reklam w ogóle nie ma. Zresztą sami to sobie posłuchajcie. No.
Słuchajcie, znalazłem jeszcze, znaczy dostałem, przepraszam, jeszcze jedne streamy Radiu Pogoda od Puszkina, bo tamte streamy były od Gracjana, no i niestety to samo jest przy Radiu Pogoda Gdańsk, więc są tylko dwie możliwości. Albo to nie jest Pogoda Gdańsk, tylko Pogoda SES, albo to jest Pogoda Gdańsk, tylko że nie emituje lokalnych dżingli, prognozy pogody i trafiku, bo tam gdzie jest prognoza pogoda i trafik jest tylko podkład. Zresztą sami sobie to możecie posłuchać.
Co do grupy Agory, to ja u siebie w województwie lubelskim mam na FM-ie dostęp do dwóch stacji, do TGFM-u, którego nie słucham, bo tam za dużo mówią o polityce i do Złotych Przebojów. Ostatnio mi się Złotych Przebojów zaczęło podobać, bo grają trochę starszej muzyki, a też grają podobnie do stylu RMF-u, czyli te nowsze kawałki też grają. Ostatnio, od połowy sierpnia zacząłem słuchać Złotych Przebojów, podoba mi się to radio. Chciałbym właśnie zobaczyć, co to jest za radio. Mam radio Pogoda i Rock Radio, bo nie mam dostępu do tych dwóch rozgłośni. Wiem tylko, że radio Złotych Przebojów w Warszawie miało chyba, było radio Złotych Przebojów Pogoda na 101 FM chyba, takie hasło mieli. Notabene radio Złotych Przebojów w Lublinie ma radio Złotych Przebojów Puls 95 i 6 FM. I tyle.