Nevidomý a technika

aki mate aktualne diktafon?

Założony przez adelcia 8 wpisów ostatni wpis 1 rok temu

aojte,

zaujimalo by ma, aki mate aktualne diktafon?
diky,

ja mám stále Olympus dm550 a som s ním spokojná, lebo často nenahrávam, skôr ho používam ako mikrofon k počítaču.
Lenka

já mělajsem olympus ls14, teˇd mám milestone 312 Ace. z ním dělam svoje nahrávky studiové.
Von meinen Dokumenten und meiner Abstammung ausgehend sagen sie, dass ich Deutsche bin. Doch meine Seele und mein Herz fragt niemand. Tief in mir drin weiß ich, dass ich Tschechin bin.
Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech
jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!

já mám dva, jeden philips dvt 1200 a eltrinex v12 pro.

Ahoj, 2 diktafony, Eltrinex V 12 pro, a Olimpus DM901 a ten lze použít i jako externí zvukovou kartu.

Jak ten Olympus ohlašuje stav baterií? Jestli to ohlásí stav jen při zapnutí nebo se dá zjišťovat průběžně, jako je tomu u Eltrinexu? A dají se v tom olympusu baterie i nabíjet?

Olimpus ohlašuje jen při zpuštění, a baterie je podobná jako do telefonu, takže normálně Mini USB ji dobiješ.

Tak DM 901 stále mám, eltrinex ne, místo něj mám LSP 4.