Transkrypcja
Dobrze, więc tak, teraz do ciebie Łukaszu. Nie będę słuchał, nie mam możliwości słuchania innego RMF Max niż ten beznadziejny internetowy stream, który gra głośno i beznadziejnie, podczas jak jest chujowy. Poza tym, poza tym, poza tym, co chciałem powiedzieć, wolałbym, żeby jednak faktycznie mi lokalny prezenter siedział w tym RMF Max, co jest dzisiaj niemożliwe, był na żywo i faktycznie mówił o tym, co się w danym mieście dzieje, a nie, że oni sobie to zmontują, wyślą na serwer i heja banana i pocałujcie nas w piś, znaczy, no, bo za bardzo się zaczynamy spędzać. Odpowiadając Daszku Marcelu na twoje pytanie. Do RMF Max mnie nic nie ciągnie, natomiast co do eski, jak to ty chcesz powiedzieć, do tej sieczki i papki, więc do tej sieczki i papki pociąga mnie sentyment. Jestem człowiekiem sentymentalnym, no i słucham te eski ze względu na sentyment, gdzieś tam jednak mam nadzieję, że jakieś upadki będą, gdzieś tam lubię to obserwować jeszcze. Owszem, ja się zgadzam, że jak chodzi o playlistę, to już jej nie wymieniają, od września nie wymieniają tych... ...starszych numerów za bardzo i owszem, to jest nudne, ale, ale no, czasem, nie wiem, jakaś uprawa się zmieni, coś się zmieni, no mnie to jara, jednych z jaraja, jarają jakieś radia RSC, które mnie w ogóle na przykład RSC nie pociąga, w żadnym wypadku, Polskie Radio mnie w żadnym wypadku nie pociąga, bo tam dla mnie nic nie ma, na przykład, a innych pociąga sieczka i papka w stylu eski. Tyle mojego w tym temacie, pozdrawiam serdecznie. Dziękuje za oglądanie.