EltenLink

Nie można tworzyć nowych forów w grupach.

Wróć do Pytania i odpowiedzi

#1 misiek

Jak w temacie, dlaczego?

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2019-09-29 17:53

#2 balteam

W mojej grupie mogę. Jestem adminem jeśli cośto zmienia z uprawnieniami.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2019-09-29 18:08

#3 misiek

Właśnie chodzi o grupy, w których nie jesteś adminem. Sądzę, że taka opcja byłaby przydatna.

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2019-09-29 18:31

#4 tomecki

Myślę, że dobrze jest jak jest. Gdyby nie bylo grup, zgodziłbym się, ale jeśli takowe są to kwestia admina.

2019-09-29 18:54

#5 Zuzler

A właśnie, że dobrze, bo zapanowałby chaos. Jeśli chcesz stworzyć forum, które miałoby sens, to przecież żaden to problem poprosić admina grupy i uzasadnić ten pomysł. Kiedy nie było grup, też nie dało się samemu tworzyć forów i jakoś nikogo to nie raziło w serce.

2019-09-29 20:40

#6 misiek

Właśnie nie jest dobrze, bo przykładowo jest sobie grupa motoryzacja, w której jest tylko forum poświęcone samochodom osobowym, a ja bym chciał np- stworzyć forum o motocyklach, samochodach dostawczych czy mechanice. I co w tym złego?

2019-09-30 01:12

#7 tomecki

W takim razie jakiś wihajster do zaznaczania czy się admin zgadza coby se użytkownicy fora tworzyli. To chyba najbardziej kompromisowe rozwiązanie.

2019-09-30 03:23

#8 Zuzler

To napisz do admina, kulturalnie uzasadnij, że chcesz utworzyć wątek o ciężarówkach, a dla porządku chciałbyś, żeby nie znajdował się on w forum poświęconym osobówkom i tyle. A jak admin ma coś przeciw, to zawsze możesz utworzyć swoją grupę.

2019-09-30 06:55

#9 daszekmdn

Admini mają czasem koncepcję na jakąś grupę i konkretne fora jak np ja w radiowej i nie chcą, by im ktoś coś zmieniał. Moderator to moderator i on może mieć takie prawa, ale i tak powinna być możliwość wyboru co moderator może.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2019-09-30 07:59

#10 Julitka

Jeszcze by tego brakowało, żeby userzy mogli sobie sami fora tworzyć... Powstałby kompletny haos, bo skoro fora tworzyć, to i wątkami zarządzać. Nie, to nie jest dobry pomysł. Po to są moderatorzy i po to jest admin, a jeżeli ten jest długo nieaktywny - Rada Starszych.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2019-09-30 08:22

#11 Prof.Falkowicz

zgadzam się z Julitką łysy wtedy był by bałagan

2019-10-15 23:44