Iné

Sny

Założony przez msuchy 20 wpisów ostatni wpis 6 lat temu

Ahoj. Pamatujete si někdy, co se vám zdálo a jaký druh snu? Např. že jste něco dělali nebo jste byli v nějakém známém prostředí, na nějakém známém místě? Mě se ve snech hodněkrát objevila nějaká známá prostředí a místa nebo nějací mí kamarádi. Ze známých míst to byla třeba základka, na kterou jsem chodil. Buď jsem byl v hodinách nějakých učitelů nebo jsem se procházel po chodbách prvního stupně, druhého stupně a po internátě. Na internátě jsem v nějakých snech navštívil i kuchyňku a v ní jsem slyšel dost rachotící ledničku, která tam ve skutečnosti je a rachotí. Já jsem s ní začal třepat, aby se vypla a podařilo se mi ji tak vypnout. I protější střední se mi ve snech objevila. Když jsem u těch zvuků, tak v hodně snech jsem slyšel někde třeba ledničku, kompresor nebo pračku a v nějakých snech se mi objevila i naše první pračka Zanussy s elektronickým ovládáním, kterou jsme kdysi měli a bylo to v době, když jsme ji už neměli. Někdy se mi taky zdálo, že jsem slyšel nějaký pro mě nepříjemný zvuk, já se snažil od něj daleko utéct, ale nějaká síla mi nedovolovala běhat. Ta nějaká síla se mi objevila i ve snech, ve kterých jsem třeba házel míčem, že ten míč jsem ani nemohl vypustit z rukou. Nebo jsem byl u nějakého kompresoru nebo domácí vodárny, já jsem tušil, že se za chvíli zapne a rychle jsem utíkal někam pryč, abych se hodně neleknul. Ve snech jsem taky někdy něco dělal na počítači, na notebooku nebo na mobilu a i o hrách pro nevidomé se mi zdálo. Např. u Marceliných her jsem přímo hrál nějakou misi z Tajné mise, že jsem někde chodil a byla tam myslím někde i koupelna. Nebo jsem byl v prostředí Monkey busyness, např. v té laboratoři, kde jsem slyšel dřez nebo rádio a v džungli jsem slyšel nějaká z těch zvířat a i některou z opic jsem někde potkal.

No, ja si tak moje sny pamätám raz za mesiac, čiže veľmi málo. A ked si to už zapamätám, tak je to niečo také reálne, akokeby som to prežívala cez deň. Minule som mala takú noc, že som sa často budila a pamätám sa, že po každé sa mi sníval nejaký sen, ale už neviem čo. Takže to bolo asi prvýkrát, čo sa mi za noc snívalo viac snov.
Lenka

ono sa nam vzdy sniva viac snov akurat casto si ich vsetky nepametame.

No, já si pamatuju celkem dost snů a sou různý, na základce se mi zdálo často o II. světový válce, hlavně teda proto, že sme to tenkrát probírali v dějepise, každopádně občas to byly fakt šílenosti... :D
Krocan je zvíře, které si s vámi zahudrá

Včera se mi zdálo, že jsem měl nějaký diktafon Eltrinex a šly tam přepínat hlasy. Ve skutečnosti to bohužel nejde.

jo, pamatuju se taky ost. taky od mala. bylajsem mala holka, zdalo mi se že moje matka byla semnou na hřisti. bylajsem na houpačce a byl sněh. zvonili nějaki kostelné zvony a bylo už noc. je to bylo prostě nějak hezká atmosfera. a potom maminka řekla že jdeme domu. a jsem nechtěla, ale maminka táhla mě domu.
Von meinen Dokumenten und meiner Abstammung ausgehend sagen sie, dass ich Deutsche bin. Doch meine Seele und mein Herz fragt niemand. Tief in mir drin weiß ich, dass ich Tschechin bin.
Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech
jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!

mne sa dnes snívalo o psychosomatickom oddelení. tam mi bolo dobre, tam mi nerobili zle. Bol to super sen.
Lenka

Dnes sa mi snívalo o speváckom zbore upc v Trnave. že vedľa mňa z ľavej strany stál nejaký chlapec a pekne spieval, a z pravej strany som mala dievča. Spievali sme dvojhlasne.
Lenka

Dnes sa mi snívalo že mi diagnostikovali cukrovku a zápal pankreasu. Je to nezvyčajné že si pamätám sny viacero dní po sebe, lebo to sa mi často nestáva.
Lenka

Ahoj. Dneska se mi zdálo, že jsem porovnával nějaké dva Iphony, ale už nevím, jaké to byly. Šel u nich lehce sundat zadní kryt a vyndat a dát zpátky baterka, což u nich jednoduše nejde a bez poškození to umí asi jen v servisu.

predvčerom som mala nejaké škaredé sny, nebudem sa o tom rozpisovať aké.
Lenka

Dneska se mi zdálo, že vyšla verze Eltenu, ve které už šlo volat ajá jsemto myslím zkoušel.

no tak to je dobrý sen, lebo to bude pravda.
Lenka

Včera sa mi snívalo, že som niekde išla s maminou vlakom. Bol to pekný sen.
Lenka

posledný tíden se mi snilo o prahu. bilajsem znovu v škole a bylijsmy v praze. prvný krád jak bylajsem v praze nezajmalo mi to a nemyslilajsem že jeden den budu tam znovu a nejsem chtěla si učit Česky. ale tento krád mluvilajsem dobře česky a koupilajsem si nějaki odědi a nějaké elektroniki... dělalajsem z toho nahrávki které byli využité v škole na jednej dokumentace. potom jsem se probudila a cítilajsem jak hodně moc mi chybí praha, a nejvíc můj přítel...
Von meinen Dokumenten und meiner Abstammung ausgehend sagen sie, dass ich Deutsche bin. Doch meine Seele und mein Herz fragt niemand. Tief in mir drin weiß ich, dass ich Tschechin bin.
Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech
jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!

poslední dobou se mě zdá o stw. jakože mě honí mutant nebo něco takovýho

Aha. Jak jsem psal, že se mi někdy zdálo o hře Monkey business, tak jednou jsem byl v té laboratoři a kolem krku jsem ucítil stahující se provazy. Probudil jsem se těsně před zaškrcením.

ty kokso tak to muselo byť nechutné, ojojoj.
Lenka

hej to s tím mutantem se mi zdá po každé návštěvě vesnice.

mne sa minule sníval krásny sen, že som sa plavila na lodi a boli tam nejakí dobrovolníci ktorí hovorili po Anglicky takže sme sa rozprávali. bola to asi nejaká zážitková plavba.
Lenka