Elten

Fordítás

Started by ArcticMoon 14 posts last post 4 years ago

Sziasztok! Tudom, még tényleg nem vagyunk sokan, viszont azt szeretném felmérni, hogy van-e igény arra, hogy egy teljes magyar fordítás készüljön a programhoz. Ha igen, minél előbb beszélek Pajperrel, de ahhoz az kell, hogy legyen rá igény.

Όταν θα κοιτάς την θάλασσα
Χωρίς να το θέλεις, θα βλέπεις εμένα
Και τα μάτια σου θα ‘ναι θλιμμένα
Όταν θα ξυπνάς στον ύπνο σου
Χωρίς να το θέλεις, θα σκέφτεσαι εμένα
Και θα νιώθεις μεγάλο κενό

Szerintem ez egy jó ötlet.
Nekem tetszene.
I don't know what to do here

Először igazából azt kéne tudni, hogy mivel csinálják. Én az appdatában találtam egy .elg fájlt, de nem vagyok benne biztos, hogy azzal kell. Beszélni akartam Pajperrel róla, de aztán volt a pénzes cucc ami miatt nem is volt biztos az elten jövője, de most, hogy szilárd alapokon állunk, talán meg lehet próbálni. Talán az angol közösség moderátoraként van egy kis esélyem választ kapni :D

Remélem sikerül.

Azért ez hasznos lehet, pl aki nem érti az angolt.

Így van. Bár eddig csak két magyart láttam erre, rajtad kívül.

Pontosan. Itt Alfival még ismerünk néhány magyart hogy így mondjam, őket megpróbálhatjuk "beszervezni" ide esetleg.

Na de jó! Akkor még lehet is róla szó, csak menjen le az érettségi.

Sok szerencsét hozzá.

Sziasztok!

Mikor még nem olvastam ezt a topic-ot, már írtam a fejlesztőnek tegnap este fordítás ügyben, sajnos még nem kaptam választ rá.
Remélhetőleg azért érti hogy miről van szó, mivel én max angolul tudom megírni, mert lengyelül nem tudok.
Tegye fel a kezét aki magyar és tud lengyelül :-)
Egyébként nem könnyű a fordítást tesztelni és kipróbálni.
Megnéztem, hogy jelenleg hogy épül fel a nyelvi fájl, ismerem a formátumát, hát elég érdekes, nem értem miért kellett fölöslegesen túlbonyolítani.
Nekem van egy megkezdett fordításom, de mivel technikailag elég érdekesen oldották meg a nyelvek kezelését, így esélytelen kipróbálni.
Ahhoz utility-t kéne hogy írjak hozzá, de gondolom a fejlesztőnek már van, fölöslegesen meg nem jó dolgozni.
Szóval ha valaki fordított már, és jó fordító, keressen már meg magánban és egyeztessünk, mert azért elég sokmindenre kell ám figyelni amúgy.

Én tanulok lengyelül, de egyelőre max kaját tudok kérni :D egyszer már én is beszéltem a fejlesztővel, amikor még nem voltam ennyire elhavazva, most a vizsgáim miatt nem vállalom, de amint túl vagyok rajtuk, lehet róla szó.

Én csak azon csodálkozom, hogy még mindig nem reagáltak az e-mail üzenetemre.
Most megtaláltam a fejlesztőt itt felhasználóként is (pajper), hát először a név alapján azt hittem hogy lány ugye a sorozatból jól ismert Pajper, de a profilját megnézve aztán megtudtam, hogy nem.
Szóval kíváncsi vagyok, hogy mikor fog reagálni, bár félek, hogy nem túlságosan érdekli a dolog.

Nem lány, Dawidnak hívják :D amikor beszélgettem vele, elég nyitott volt arra, hogy legyen akár magyar nyelv is, szerencsére a lengyelek alapvetően nagyon normálisak.

Igen, ezt már megtudtam, hogy lány. :-)
Valóban, a lengyelek nagyon kedvelik a magyarokat valamiért, alapvetően úgy tartják, hogy a lengyelek és a magyarok nagyon jó barátok. Ez bizonyára így is van mert nagyon kedvesek, habár nem nagyon beszéljük egymás nyelvét, így azért lehetnek nyelvi akadályok.