Iné

Tu sa môžete predstaviť

Założony przez lenka 37 wpisów ostatni wpis 6 miesięcy temu Przypięty Strona 1 z 2

Transkrypcja

Čaute som Laňka, mám 34 rokov, bývam v Trnave, tu sa môžete predstaviť keď chcete a chcem aby sa to tu dobre rozbehlo, tak sa teším keď prídete a na mojej zálobi sa môžete opýtať, napíšte mi súkromnú správu, ahoj.

Lenka

Jmenuji se Wioleta. Je mi 25 let a pocházím z Polské. Jsem člověk pełnosprawną a na portál se chci dozvědět, jak pracují neviditelní.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

super, vitaj. welcome.
Lenka

Dobrý den. Používám překladatel, protože já nevím českého jazyka.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

to jest ok.
Lenka

Ahoj, jsem Renata, jsem muzikant a masér, ráda hraju audio hru Survive The Wild.
Zájmy:
Hudba, divadlo, příroda, anglický jazyk, svět počítačů a telefonů, (jsem příznivcem Iphonů), knihy (zvláště fantasy).

Transkrypcja

Pahoťa hote, skúšam aj toto fórum. Moje meno je Bublina.

Ahoj. Jsem Michal, je mi 32 let a bydlím v Brně. Mezi moje zájmy patří poslech rádia a televize, počítače, elektronika nebo výlety do přírody a pobyty s nějakými přáteli.

Tak já jsem Tomáš, za nedlouho mi bude 24 a pocházím ze středních Čech. Co se týče mých zálib, tak rád poslouchám hudbu, sleduju sport, chytám ryby atd.
Krocan je zvíře, které si s vámi zahudrá

Ahoj. Jsem Radek, mám 38 let, mezi moje záliby patří práce s počítačem, mám rád němčinu, rád hraju některé hry pro nevidomé např survive the wild, rád jezdím na různé akce když je možnost, rád poslouchám hudbu a rád kecám s přáteli na skype. Pokud budete chtít se na cokoli zeptat klidně pište soukromě.

Ahoj.Já jsem Adam, je mi 11, jsem s Brnarád hraju survive the wild, a na zbytek se klidně ptejte na skypu- adam.knotig, na zvukové konferenci adam knotig, nebo na team talku zvukovky, a nebo tady na Eltenu.

Ahoj, já jsem Datalixt, je mi skoro 31 let a ti, co používali Klango, si mě možná pamatují pod přezdívkou Tiscala. Moje záliby jsou muzika, počítače, němčina, četba i tvorba příběhů a počítačové hry (pro nevidomé i pro vidící, ty druhé teda můžu jenom sledovat na Youtube jako letsplaye).

Ahojte všetkych vitam super, že sa pomaličky schadzame.

ahoj, jmenuju se daniel, jsem nevidomý je mi 26 let, pocházím z české republiky, někteří mě znají z klanga pod přezdívkou hirohito... moje koníčky: hraní na počítači, jízda na tandemu, ale samozřejmě poznávání nových lidí.
hamas must be destroyed

Transkrypcja

Tak ahoj, jmenuji se Ana, je mi 27 let, já jsem z Německa, jsem si naučila češtinu jen trošku. Já jsem nevědomá z narození, tak promiňte, moje čeština trochu je špatná, protože jenom jsem si naučila češtinu tak možná říct jeden rok a trošku. Tak skoro dva roky, protože dělala jsem hodně dlouhou pauzi a teda se naučím češtinu tak intensivnější, protože můj přítel je Čech. ... ... ... ... ... ... ...

Von meinen Dokumenten und meiner Abstammung ausgehend sagen sie, dass ich Deutsche bin. Doch meine Seele und mein Herz fragt niemand. Tief in mir drin weiß ich, dass ich Tschechin bin.
Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech
jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!

ahoj,
jmenuji se Ann-Kathrin ale mluvte mi anna nebo anička.
jsem z německá a jen trochu mluvím česky. můj přítel je čech, a já ho moc miluju. ráda poslucham hudbu, naučím se česky, mám ráda pletení, hrám na klávesy a spívám. Také ráda poznávám zajmavé lidi.

zdravím z drឡdan.
Von meinen Dokumenten und meiner Abstammung ausgehend sagen sie, dass ich Deutsche bin. Doch meine Seele und mein Herz fragt niemand. Tief in mir drin weiß ich, dass ich Tschechin bin.
Going from my papers and family, they say that I am German. But noone is asking about my heart and soul, because very deep inside myself I know that I am Czech
jestli jenom zobrazí moje dokumenty, a koukají na moje rodina, ríkají, že jsem nemka, ale nikdo ne zaptal, co je hluboko v mé duši a srdce. protože já vím a cítím, že hluboko ve me jsem cešká!

Transkrypcja

Dobrý den, jsem Sáša, mám 25 let, jsem z Ruska. Mluvím trochu česky, studoval jsem češtinu na univerzitě. Ale už několik let nemluvím česky aktivně. Takže myslím, že mluvím dost špatně. Ale může se to nějak změnit. Pracuji na univerzitě, vedu takový folklorní soubor. Rád poslouchám radio a čtu knihy. I taky rád se setkám s novými lidmi. To všechno. Všechno, co mohu říct. A čekám na vaše zprávy. Kdyby někdo chtěl.

Transkrypcja

No vítej tady, ahoj, taky až tak dobře nemluvím česky, ale zkusím to.

Ahojte, Moje meno je František Ollé. Mám 32 rokov, pochádzam z Kolárova, ale momentálne bývame aj s mojou snúbenicou v Levoči. Mám rád hudbu a počítači a momentálne sa snažím zdokonaľovať sa v hre na klavír, pretože sme začali hrávať s kamarátom. Ak sa chcete dozvedieť niečo viac, tak kľudne sa Môžete opýtať.

Transkrypcja

Привет, меня зовут Мария, мне 13 лет, я из Украины, сейчас учусь славянский, так что могу ничего не хорошо говорить, но думаю, что будете понимать. Я рада спевам, играю на клавиатуре, также пишу аппликации на почетах, играю в игре, а читаю Elton. А все.