Nie wiem, gram po angielsku, ale sprawdzalem tlumaczenie, dziala
Swoja droga, wie ktos gdzie jest wejscie do tych przekletych kanalow?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
a czy mógł by ktoś sprawdzić to czy po polsku da się grać bo mam zamiar kupić tą grę, ale muszę wiedzieć czy ma to sens.
PIerwszy odcinek obejrzałem i nawet nawet, szkoda, że życia brak w tymmiasteczku, chyba, że to tak na
początku.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
a te tłumaczenie w ustawieniach jest czy coś dograć trzeba?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Alt T w grze naciszkasz. @grzegorzm Tak, pogralem chwile i gra sie jak w BK, no lepiej troche
@hryniek, zapiepszalem jak powalony, nie patrzylem na zycie :D
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Wejście do kanałów jest w tym miejscu gdzie pierwszy raz spodkaliśmy Guen.
Czy raczej gdzieś w okolicy.
Senter San
A ty Senter gdzie juz jestes?
tłumaczenie na polski nie jest bardzo dobre, ale wystarcza, na prawdę ejst ciekawie. Przed grą kliknijcie
update.exe plik.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
jak hp regenerowaać?
Miksturami albo kaplanka.
Fajny letsplay nuno niestety tylko mi to zostaje bo kaski nie mam i niekupię tego sobie. Pozdrawiam .
radio plays is super
tumaczenie mi sié wysypao jak odpaliém dla testu :D
Nowa wersja: 1.1
Zmiany: Poprawa masy bledow i ogólnej stabilnosci gry.
Dziś miałem przyjemność posłuchać jak kolega gra w tę rę i muszę powiedzieć, że gra jest całkiem fajna.
Nie mógłbym pewnie sam grać, bo trzeba troche ogarniać kierunki, ale ogólnie mi się podoba.
Uwazajcie na wersje 1.1. Jest w niej pewien blad ktory moze spowodowac, ze gra sie za was sama ukonczy,
a tu jego demonstracja
https://elten-net.eu/srv/downloadfile.php?fileid=jpPscI6JqiqUwa8n8iKcSriS
Co do gry, generalnie tłumaczenie Polskie będzie poprawione za czas nieokreślony z tego co wiem.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Jest narazie dosc prymitywny sposob jak uniknac losu moich zapisow.
Wylaczcie w opcjach autoadvance story dialogue.
ja tego nawet nie włączałem
bo nie wiem do czego to wogle jest