A bo tam czasami bag na bagu jeździ. a chciałem wziąć rudę żelaza i error in container script i cała gra się z crashowała. Kurde a miałem tak blizko do simona tera całąkopalnie bedę musiał przełazić i go szukać. hehe.
Ja kupując ahc czuł bym się tak, jak bym kupił nadjedzony chleb. Sorki panowie, ale branie kasy z kickstartera, +wypuszczenie płatnej gry, która w każdej chwili może się wysypać, jest conajmniej lekkim nieporozumieniem. Osobiście cieszę się, że ja na ten cyrk nie wydałem ani złotówki.
hej! Wy teżmacie wrażenie, że kilka rzeczy w ahc jest zrobione dziwnie? Mi brakuje dźwięków że tak powiem trafienia kogoś. Np gdy walniemy szczura on nic, dopiero jak go zabijemy wydaje dźwięk.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Pates. A jakie ty w ogóle masz słuchawki? Bo jeżeli używasz zwykłych dokanałówek, to ja się wcale nie dziwę, że niektórych rzeczy nie słyszysz. @lirin: Gdybym czepiał się bezpodstawnie, w ogóle by ten post nie powstał. po prostu mówię jak jest. Mieli cel przekroczony na kickstarterze, był długi czas oczekiwania i co? I dostajemy płatną grę, która crashuje się bardziej niż nie jedna darmówka. Po za tym sam mówiłeś, że niektórych rzeczy jeszcze nie aktywujemy mimo, iż one w grze już istnieją, bo coś tam jest niedopracowane. To tak jak bym kupił nadgryzioną kiełbasę :P
ludzie nawet najstabilniejsza aplikacja na świecie ma błędy więc nie rozumiem czepialstwa. Po za tym to że komuś występują jakieś wysypy z grą to nie oznacza że będą one występowały u innych. U mnie przy najnowszej wersji gra nie wysypała się ani razu. Poza tym to nie jest produkcja przy której programowaniu dłubało kilku progrqamistów, o ile wiem to programowała to jedna góra dwie osoby, chyba ijan reed silnik a joseph całą grę, która jest przez niego skryptowana. Poza tym zależało im żeby wydać grę w terminie, jeżeli ktoś kupi grę to istnieje coś takiego jak support, który naprawdę działa świetnie. Ale najlepiej jak to zwykle ponarzekać sobie na twórców jacy to oni są bee bo wydali gniot, który się wysypuje. Powiem tak im lepsza gra tym więcej bugów, bo i w kodzie jest więcej babrania, nawet przy takim silniku. Powiem na przykładzie takiego klasyka jak wiedźmin 3 który po publikacji mial ogrom bugów. Jednym z nich był nieustannie wiszący w powietrzu miecz geralda nawet jak się przemieszczało po mapie, i inne tego typu rzeczy. Fajnie że tutaj są zgłaszane błędy, ale starajcie się zgłaszać to do wsparcia. Co do twojej wiadomości denisie to sory, ale jest ona bezsensowna. Oto email do wsparcia support@outofsightgames.com
Ale w windowsie można to ryzyko błędów zminimalizować samodzielnie. W Grze wszystko zależy od zachciewajki autora. Inna sprawa, że ten akurat jest podobno bardzo zaangażowany.
ja też nie mam z najnowszą wersją problemów. W starszej nawet wystąpił raz błąd z samoukończeniem gry, ale miałem savea schowanego jeszcze w innym miejscu więc nic się nie stało. Wiadomo kiedy nowa wersja?
A co powiecie, aby jak się sprzedaje towary, to można było to podzielić na hełmy tarcze .itp. i jakoś przeglądać z pod tab, a nie cały towar bo jest taka sytułacja, że mam mnustwo hełmów ale do kitu z wartością chronienia.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
pomysł jak najbardziej dobry, przydało by się to, oj, przydało. Ale zakładki lewo prawo by były lepsze. Matius jaką profesję wybrałeś? Ja nekromantę oczywiście, jak to ja zresztą.