a jak iść dalej od jeziora w którą stronę?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
proszę o pomoc? Po pokonaniu jhydry gdzie dalej iść?
dobra mam
ilu jest chiptainów? W tym kopalnianym szybie
Czterech
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
to mam jeszcze dwóch do zabicia ehh.
a tee rośliny są w jakimś ogrodzie czy jak?
Nie, wsz edzie są
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Ukonczyłem zadanie fabularne w lesie, ale dalej nimogę znaleźć wodnego rezerwuaru.
Senter San
co to znaczy wszędzie? Mówimy chyba o tych nightshade, chodzi mi o te dla madeline. Ja ani jednej nie
znalazłem
Łaź po cmentarzu i znajdziesz.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
A ja pokonałęm hydre na 10 lv, i teraz teraz znalazłem pierwszy goblin encampment, ale po trap door ani
śladu.
Senter San
Dobra, już sprawa załatwiona, znalazłem
Senter San
Wersja 1.2.1.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
co nowego?
nie mogę znaleść piekielnego sadu na cmentarzu a raz go znalazłem
Powinien do ciebie przyjść mail jak zakupiłeś gre.
dobra update mam. Teraz kolejne pytanie gdzie są te sale z grobami w madranus mausoleum?
po eksploruj. W grobach jest ukryty klucz. Tyle wskazówek.
radio plays is super
MòWIĘ o grobach z mieczem zwojem i czymś jeszcze gdzie są te sale?