A ja jeszcze mam taki kłopot bo zanic nie udaje mi się tej apteczki użyć. Hmm jak to zrobić prubuję akcentem jako ta 3 osoba i nic się nie dzieje. Więc albo ja coś źle robię albo coś nie działa.
dzięki Arku. A czy medyk musi mieć apteczkę w wyposarzeniu czy ta apteczka musi gdzieś leżeć? Czy trzeba wejść w plecak Sun Iro czy nie? Kombinuję i nijak nie działa. A bardzo by się ta umiejętność przydała na tym etapie na którym jestem.
naciskasz F2, wybierasz apteczkę, dajesz akcent, escape, potem Q wybierasz rzołnierza który potrzebuje pomocy i D, albo jak chcesz wszystkich uleczyć to F
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Pobierasz, uruchamiasz plik instalacji, instalujesz dla wszystkich użytkowników. Po instalacji i restarcie komputera na pliku z grą otwierasz menu kontekstowe. Znajdź Local emulator i po rozwinięciu wybierz opcję "Zmodyfikuj Profil Aplikacji" Następnie w "Ustawieniach lokalizacji wybierasz "Chiński (uproszczony)" i klikasz "Zapisz". Sorry za niezbyt składny tutorial, ale prawie śpię :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P