Pokażmy jak gramy (Dzielmy się livestreamami)
Wróć do Galeria społeczności#181 pates
Hm, jestem za. No a kiedyś możnaby zrobić jakieś multi, bo wszystko ogarnięte, i okazuje się dość proste.
#182 matius
Też jestem za maratonem z Hs.
#183 mojsior
a wolę misty world wszak tą grę też trzeba promować a hs już był i pewnie będzie nieraz
#184 daszekmdn
hs
#185 matius
Dla zainteresowanych podaje, że Lirin transmituje na Twich'u Hadesa.
#186 pates
OO, ciekawie.
#187 daszekmdn
Legęda głosi, że na Youtube istnieje mój kanał gamingowy. :D Wiadomo, że istnieje, ale tak dawno nic się tam nie działo... Może jakiegoś streama by zrobić?
#188 mojsior
w sumie czemu nie, w sunie wiem co byś mógł postreamować bo nie wiem co lubisz więc możesz pokazać co chcesz
#189 matius
Oto wielkimi krokami na mój kanał wierzdżają Manamony 2! Zainteresowani niech dadzą subskrypcje, aby nie omineła ich premiera pierwszego i następnych odcinków. Nie obiecuje, że będą bardzo regularnie. Zobacze co da się zrobić.
#190 mojsior
no, i to sie chwali ale okazjonalnie byś mógł jakiegoś wowa nagrać, a wiem że grasz.
#191 matius
Witajcie w Kiarre! Już pierwszy odcinek z Manamonów, został wemitowany o godzinie pietnastej. Zainteresowanych zapraszam do oglądania, pozostawiania komentarzy i lajkowania, aby kanał móg rosnąć w zasięgi! Niech każdy stanie się mistrzem Manamon!
#192 pates
Ma ktoś ochotę na jakieś pokemonki? Jeszcze dokładnie nie wiem, za co bym się zabrał, ale może coś nowego, np unboundy, gaia?
#193 mojsior
bardzo chętnie
#194 nuno69
Ahoj,
jak wspominałem w Tyfloprzeglądzie dzisiaj o godzinie 19 zapraszam Was wszystkich bardzo serdecznie na stream z gry "1428: Shadows Over Silesia". Jako, że gra jest długa to na jednym streamie się na pewno nie skończy ale od razu mówię że przez brak czasu grę może będziemy przechodzić i kilka miesięcy. Tak czy inaczej, jeżeli interesuje Was ta produkcja a nie wiecie, czy jest to gra dla Was to zapraszam na chociaż te kilka pierwszych minut.
https://twitch.tv/NunoNuno
#195 mojsior
ja znam tą produkcje ale chętnie wpadne, bo warto dla tej gry
#196 nuno69
Zapraszam.
twitch.tv/NunoNuno
#197 nuno69
Archiwum streama jest dostępne przrez 7 dni.
#198 nuno69
Co powiecie na kontynuowanie naszych śląskich przygód jutro około godziny 19?
#199 matius
A może być od 19?
#200 nuno69
Tak tak, źlemi się napisało