Witam. Zamiast tradycyjnego pytania "Co sądzicie" Mam ja dla tych, co dawno nie śledzili informacji o commentary dwie dobre wiadomości 1. Commentary można używać całkowicie po polsku, nadaje się jóż jako czytnik ekranu do codziennych zastosowań a to dla tego iż 2. Niektóre funkcje wersji premium zostały przeniesione do darmowej wersji, typu, dodawanie etykiet czy kurtyna 3. W niektórymi tematami dźwiękowymi nie musimy trafić na czuja, tj. Zagraniczni uploadowali kilka tematów dźwiękowych, typu voice assist czy narrator theme. A o to link, który w polskiej społeczności eltena udostępnił balteam do wersji 828 https://www.dropbox.com/s/tzys34mrgr24j9n/jieshuo_190828.apk?dl=1 t.me/jieshuo nie ma aktualnych newsów czy plików, więdz na razie poleciłbym zrezygnować z tego kanału i zapisać się do commentary polska. @patrykkubaszczyk. To nie jest wersja demo, tak jak w symbian, to jest wersja freemium, tj. Funkcje bardziej zaawansowane są w wersji premium i tą licencję się dokupuje
Dla graczhy androidowych, jest coś, co przewyższa nawet voice over na IOS tzw, tryb gracza W ustawieniach zachowania, nie pamiętam w sumie gdzie, w opcji tryb gracza, włączasz aplikacje, które są właśnie grami tryb działa w taki sposób, iż kiedy otwiera się aplikacja gry, screenreader nie wykrywa gestów, i nie musisz go wstrzymywać/wyłączać.
commentary? A, to odpowiec na muj problem, bo ostatnio wlasnie instalowalem go na mojej SPiatce i wlasnie nie dzialal. A i jak by co to to C w wyrazie odpowiec to alt+C a nie samo C
na samsungu galaxy s10, bynajmniej u mnie działa. Jedynie samsungowe aplikacje nie wykrywają że screenreader jest włączony, tak więdz przy kommentary bigsby nie wydaje dźwięków, samsung internet nie odpala dostępności stron internetowych, A telefon samsung ma zbugowany dialPad jeżeli jest włączony commentary. Do appek samsunga najlepiej Voice assistant