screenreadery

commentary screenreader

Started by titomaton 11 posts last post 5 years ago

Witam. Zamiast tradycyjnego pytania "Co sądzicie"
Mam ja dla tych, co dawno nie śledzili informacji o commentary dwie dobre wiadomości
1. Commentary można używać całkowicie po polsku, nadaje się jóż jako czytnik ekranu do codziennych zastosowań a to dla tego iż
2. Niektóre funkcje wersji premium zostały przeniesione do darmowej wersji, typu, dodawanie etykiet czy kurtyna
3. W niektórymi tematami dźwiękowymi nie musimy trafić na czuja, tj. Zagraniczni uploadowali kilka tematów dźwiękowych, typu voice assist czy narrator theme.
A o to link, który w polskiej społeczności eltena udostępnił balteam do wersji 828
https://www.dropbox.com/s/tzys34mrgr24j9n/jieshuo_190828.apk?dl=1
t.me/jieshuo nie ma aktualnych newsów czy plików, więdz na razie poleciłbym zrezygnować z tego kanału i zapisać się do commentary polska.
@patrykkubaszczyk. To nie jest wersja demo, tak jak w symbian, to jest wersja freemium, tj. Funkcje bardziej zaawansowane są w wersji premium i tą licencję się dokupuje

Dla graczhy androidowych, jest coś, co przewyższa nawet voice over na IOS
tzw, tryb gracza
W ustawieniach zachowania, nie pamiętam w sumie gdzie, w opcji tryb gracza, włączasz aplikacje, które są właśnie grami
tryb działa w taki sposób, iż kiedy otwiera się aplikacja gry, screenreader nie wykrywa gestów, i nie musisz go wstrzymywać/wyłączać.

I nie działa na samsungach w ogóle.

commentary? A, to odpowiec na muj problem, bo ostatnio wlasnie instalowalem go na mojej SPiatce i wlasnie nie dzialal.
A i jak by co to to C w wyrazie odpowiec to alt+C a nie samo C

na samsungu galaxy s10, bynajmniej u mnie działa.
Jedynie samsungowe aplikacje nie wykrywają że screenreader jest włączony, tak więdz przy kommentary bigsby nie wydaje dźwięków, samsung internet nie odpala dostępności stron internetowych, A telefon samsung ma zbugowany dialPad jeżeli jest włączony commentary. Do appek samsunga najlepiej Voice assistant

działa

przewijanie trzeba zmienić io jest elegancko, znaczy ja nie wiem bo nie używam, ale tak słyszałem

No nie wszystko jest dostępne właśnie, dlatego tb.

ja tam wlasnie TB urzywam i dziala

Elegancki csr
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Czy ktoś mógłby wysłać jakiegoś linka czy coś gdzie mogę kupić licencję na csr?
Z góry dzięki