Forum

W poszukiwaniu utworów muzycznych

Forum mieszane

Poprzednia 2 / 13 Next

lukasz1993258

#21 ·

Transcription

Zwykłe przeczyszczenie głowicy by pomogło, aczkolwiek sytuacja zawsze z magnetofonami była taka, że po prostu niektóre magnetofony troszkę inaczej nagrywały. Były też, znaczy ja też takie miałem sytuacje kiedyś, że miałem dużo magnetofonów i po prostu zdarzały się takie sytuacje, że niektóre magnetofony nagrywały z troszkę szybszą prędkością, co skutkowało tym, że na niektórych magnetofonach utwory szły troszkę minimalnie w niższej tonacji, a w niektórych magnetofonach troszkę wolniej to nagrywało, to też utwory szły w troszkę wyższej tonacji. Ja tam się nie orientuję, bo to już było dosyć dawno temu. Ale w niektórych magnetofonach, jak się je rozkręcało, to chyba tam można było jakoś tam legurować tą prędkość kasety, jak ma odtwarzać. Ale ja już Wam słowa nie daję, bo naprawdę już tego nie pamiętam. No akurat mój tata był dobry w elektronice, więc on wiedział jak to można obejść. No ale tak to mniej więcej wyglądało. Ale jeden niezaprzeczalny fakt zawsze mnie dziwił, to jest taki, że oryginalne kasety, jak kiedyś się kupowało, pamiętam, to zawsze je odtwarzało w odpowiedniej tonacji, jaka powinna być. Bynajmniej ja tak miałem i tak po prostu to wyglądało. Także pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

DJGraco

#22 ·

Transcription

I think I could make it through, something that I must I know you feel it too, that's what we've got So take my hand tonight, guide me through this time You make it feel so right, you make me see the light You make it feel so right, you make me see the light I travel like it's just to say your name I swim the oceans just to feel the pain Can't live a day without you

DJGraco

#23 ·

Transcription

If I could fly away from here I could make it right tonight if only you were here When you're not here, why is it that I feel you? This empty room, never ends, always lingering through I know you're without me but are you alone? Light up a candle and turn off the phone I've been with you for so long But now I'm coming home If I could fly away from here Then I would try to find my way to get back to you If I could fly Fly away from here

lukasz1993258

#24 ·

Transcription

Jedna mała prośba będzie do Was, no wiecie, taka, za chwilę tutaj zaprezentuję fragment pewnego klubowego, że tak powiem, fajnego bitu, który mi się podobał. Bardzo bym chciał, żebyście mi powiedzieli, jak to się nazywa, bo ten jakże fajny kawałek leciał w RMF Max Wrocław dosłownie parę minut przed zmianą na radiogra Wrocław, więc ja go zaraz tutaj wrzucę i bardzo bym chciał, żeby ktoś mi powiedział, jak ten plik się nazywa. No to pozdrawiam Was i czekajcie na plik, zaraz się tutaj on pojawi. Dzięki.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lukasz1993258

#25 ·

Transcription

Give me tonight Give me tonight You'll see I'm right Give me tonight Give me tonight Give me tonight You'll see I'm right Give me tonight Give me tonight Then if you don't wanna stay Girl I just won't get you You'll see I'm right You won't get to go away Love ain't gonna let you Give me tonight Then if you don't wanna stay Girl I just won't get you You'll see I'm right You won't get to go away Love ain't gonna let you Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight Give me tonight

DJGraco

#26 ·

Transcription

A tak poza tym masz samo to przełączenie nagrane, to może podeśle się w wątku dotyczącego LMF MAX.

lukasz1993258

#27 ·

Transcription

Dobra, zaraz to podeślę.

DJGraco

#28 ·

Transcription

No nie wiem czy to ten, jak poglądam na próbkę Shazamat raczej nie jest ten utwór, bo jakoś nie chce mi go rozpoznać, ale próbowałem kilka razy i zawsze mi rozpoznawał ten sam utwór. Teraz tak. Wielkie M, E, odstęp, wielkie T, O, N, I, G, H, T.

lukasz1993258

#29 ·

Transcription

Za żelę też spróbowaliśmy z kolegą, tak jak już chyba wspomniałem gdzieś kiedyś, ale tylko to znajdowało w jakimś innym reliksie, więc nie wiem gdzie tego mogę szukać, naprawdę nie wiem, fajnie by było jakby ktoś to po prostu znalazł, albo by mi to podesłał gdzieś linkiem, albo już nie wiem, bo no ciężko jest to znaleźć naprawdę bardzo. Dziękuję.

DJGraco

#30 ·

Transcription

Jak znajdę to Ci podeślę, no małe szanse, bo rzeczywiście znajdowanie tego utworu jest trudne. Ja też te dwa kawałki, które podesłałem wcześniej, też próbowałem przed nami.

lukasz1993258

#31 ·

Transcription

No bo to jest jakaś przeróbka tego właśnie, tylko ten remix, ten co ja szukam to jest remix, ale to co tam wyszukuję to jest oryginał, nie wiem z jakich to jest lat, czy to jest z dziewięćdziesiątych nawet, ale wydaje mi się, że tak.

daszekmdn

#32 ·

1 likes
Transcription

Ech, robicie off-topy, robicie off-topy. Cóż, ten najpierwszy utwór, który wrzuciłeś Gracjanie 203, jak cię tam zwoł, to wrzucił kiedyś przed chwilą, na audioforum. I to on tego kawałka szukał, w sumie. Dzisiaj nie wiadomo, co to jest. A to drugie, to wydaje mi się, że to są jakieś lata 90-te, podobnie co słyszałem, ale tylko tyle jestem w stanie ci powiedzieć. Mogę spróbować ustalić, co to konkretnie jest.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#33 ·

Transcription

Osobiście ja nie rozumiem, dlaczego uważasz, że to jest jakiś obtopic, skoro temat tego wątku wyraźnie jest w poszukiwaniu utworu, no to raczej temat się kręci wokół utworów, których ktoś szuka, tak? Ja szukam tego utworu, który tutaj wczoraj pokazywałem i po prostu daliśmy się w dyskusję taką, że po prostu tego utworu nie można na wszelką cenę nigdzie znaleźć, więc ja nie rozumiem tak do końca, co chcesz przez to powiedzieć, tak? Skoro tematu nie zmieniliśmy, jakby tylko skupiamy się na tym, gdzie ten utwór może być, skoro nawet starzełem się w takim remikcie, jakim ja chcę w całości nie dać go znaleźć, tak? Więc... Więc tak jak mówię, ja wcale nie uważam, że to jest obtopic, póki temat kręci się, znaczy, no, jeżeli poruszamy w tym wątku temat właśnie odnośnie poszukiwania utworu, tak? No to raczej tyle i pozdrawiam.

daszekmdn

#34 ·

1 likes
Transcription

Nie, mi chodziło raczej o te... jakieś audycje, czy coś tam przeglądaliście, ale spoko. To jest naturalne na forum. Więc mi to nie przyskadza.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

DJGraco

#35 ·

Transcription

Dobra. Już co doszło mam dla Ciebie tytuł jednej z nutek. Zaraz Ci pokażę, która i tylko muszę ją znaleźć. Nie wiem, jaki to był numer. To był chyba numer... Nie, teraz. O, ten utwór. Z tego co mi wychodzi... To to będzie... Tak, zaraz Ci... Jeszcze nie można dodać tekstu do... Żeby to było wyraźnie, to ja to pokażę przez syntezator. To jest wykonawca w tej chwili. Uwaga, te... Dobra, trzy, cztery. Sprawdziłem w podglądzie i to chyba jest to. I to tyle.

DJGraco

#36 ·

Transcription

I've been livin' without limits As far as my business, I'm the only one that's in control I've been feelin' all I've given For my children, I've been feelin' layers to my soul I wish I would go ahead and fuck my life up Can't let them get to me And even though I always fuck my life up Only I can mention me I wish I would go ahead and fuck my life up

DJGraco

#37 ·

Transcription

Let's kick Part of you Part of you Part of you Part of you Let's kick

DJGraco

#38 ·

Transcription

ប្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប់ក្រាប� ជូចអិនទៅស្អិ សមា ហុជាក់ថ់ក្រាប់ក្រាប់ក កម្រលឹះមា ម�скаяសមើម្មា estratég 관 ម្នោះទ៏បញ៘amaz រីល់ដោយ។ partition for a year សាម្នេល្រាប់ទៅនុំងអនុងស្រាប់សាក្រាប់តារន់ត្រាក្រាប់ទៅនុងលើន

DJGraco

#39 ·

Transcription

Od razu zaznaczę, że powyższe utwory Shazam iść nie rozpoznawuje, więc ja zawsze sprawdzam, potem Shazamem.

DJGraco

#40 ·

Transcription

I ten drugi utwór, ja kiedyś go szukałem i swoją drogą Kaziu podał mi tytuł tego utworu, ale jakoś, nie wiem, on podał go ustnie, jakoś nie poprosiłem go, żeby na czacie napisał i myknął mi ten tytuł, więc dlatego jeszcze raz go szukam.

Poprzednia 2 / 13 Next