Bo tam niem a, musiż iść na drogę 1. Mount moon też miałem z tym problem ale jest to proste, trzeba wchodzić w takie brzęczące dźwięki i eksplorować za nimi lokacje A jeszcze co do balli, dopiero w wiridian są
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Witam. Jestem w viridian city jak potem przejść przez tą durną drogę przez durny syntezator paulina nie rozumiem co on mówi. A mało tego w głupim windowsie 10 mi niewidzi espeak widzi tylko paulinęi jakiś głupi angielski głos. I na próżno instalowałem espeak sapi. może ktoś wie jak zrobić tak żeby vocalizer albo inny syntezator zobazył ten w zamianie tekstu na mowę? Bo ten durni win10 ciągle albo pauline mi wciska albo ten angielski głos. Ja ledwo przez nią rozumiem gdzie dokładnie jestem. Pozdrawiam i przepraszam za spam.
właśnie w tym pokemon mart nie mogę znaleźć gościa który jest sprzedawcą jestem w viridian city. Ja nie mogę sobie poradzić w tej road2 czy jakoś tak obok viridian city.
A mógłbyś spróbować namówić do kontynuowania braillemona? Powiedz jej że polacy sobie chfalą itd, tiaaaa speak jest ok ale kilka rzeczy czyta nie tak jak trzeba i jak przejść kryjówkę team rocket w celadon?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
tu nie chodzi o namawianie, tu chodzi o czas, trzeba ci wiedzieć że jest to osoba która pracuje w firmie która zajmuje się grami niezależnymi, manamon był raczej experymentem, czy w ogóle będzie w stanie zrobić grę audio, tu też w grę wchodzą studia no i pieniądze. Może braille mon będzie kontynuowany jednak jej uwaga jest skupiona na innym projekcie o którym tu wspomniałem. Nietylko polacy sobie to chwalą ale na całym świecie, więc to że jej powiem że polacy sobie chwalą to jej nie obejdzie.
Nie to żebym narzekał ale jeden tam mówi no potion are or soul down albo coś takiego. Może ja czegoś nie wiem jak otworzyć menu sklepowe czy trzeba z jakimś facetem gadać czy to jest jak w manamonach? ja w to dawno nie grałem.