Humor, gry i zabawy

Śmieszne automatyczne tłumaczenia

Założony przez gadaczka 230 wpisów ostatni wpis 5 dni temu Strona 12 z 12

Ten antyperspirant został przetestowany przez największe, najbardziej śmierdzące i najbardziej spocone zwierzęta w całym wszechświecie. A kiedy działa to na nich, Ty możesz być spokojna.
Zapach Becky Blossom jest przyjemnie lekki i świeży. Więc nie martw się, nie będziesz pachnieć jak stara kurtyzana.

Jezus maria xDDDD. Byłam pewna, że nie padnie tam słowo kurtyzana
Happy hacking

#223 3 polubienia

faq w instrukcji do radia:
p. Czy radio retevis oferuje dodatkowe funkcje?

Odpowiedź: Tak, radioodbiornik samochodowy Retevis RT95 posiada funkcję szyfrowania, która jest podobna do funkcji szyfrowania i może sprawić, że dekodowany sygnał będzie zaszyfrowany i wyraźniejszy.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#224 2 polubienia

Pakiety internetowe można obecnie nabyć wyłącznie na pokładach samolotów wyposażonych w siatka na muchy.

Kij do wspierania naturalnych kasztanów.

To to jest, przepraszam, co?

Mi to się z białą laską kojarzy :P

Tak, jakaś laska, ale nie wiem czy biała czy dla jakiegoś dziadka XD

#229 2 polubienia Edytowano

Youtube, autodubbing z arabskieho, ale sporo anglicyzmów w nazwach i terminach technicznych; domyślnie włączony bez logowania w koncie:

Zpisane z pamięci, nie wiem jak wziąć transkrypcję audio. w formie tekstu.

"Używam swojego ulubionego, ślimakowego ukulele, używam dwóch mikrofonów.
Jeden jest przy basie, drugi pokazuje olej nad głową.
Moja konsola roweru to parę miejsc z wiosennym pogłosem, przekroczeniem poziomu w chrupkach kukurydzianych, odrobiną linii opóźniającej, wszystko podłączone do basu a.m.p.

Chyba już słyszycie tę religię.
ciekawe, jaki piasek będzie na konsoli i jakie duże kopnięcie będą gwarantować pedały."

A teraz dźwiękowcy, do dzieła
rozszyfrowania; bo mi chwilę zajęło.
P.S.: przestawienie na angielski autodubbing daje perfekt zrozumiałe wypowiedzi.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

Mnie ciekawi co miało być miast tej religii XD. Ring? Rig?

-- (EugeniuszPompiusz):
Youtube, autodubbing z arabskieho, ale sporo anglicyzmów w nazwach i terminach technicznych; domyślnie włączony bez logowania w koncie:

Zpisane z pamięci, nie wiem jak wziąć transkrypcję audio. w formie tekstu.

"Używam swojego ulubionego, ślimakowego ukulele, używam dwóch mikrofonów.
Jeden jest przy basie, drugi pokazuje olej nad głową.
Moja konsola roweru to parę miejsc z wiosennym pogłosem, przekroczeniem poziomu w chrupkach kukurydzianych, odrobiną linii opóźniającej, wszystko podłączone do basu a.m.p.

Chyba już słyszycie tę religię.
ciekawe, jaki piasek będzie na konsoli i jakie duże kopnięcie będą gwarantować pedały."

A teraz dźwiękowcy, do dzieła
rozszyfrowania; bo mi chwilę zajęło.
P.S.: przestawienie na angielski autodubbing daje perfekt zrozumiałe wypowiedzi.
--