Facebook: Możesz obserwować Pełnomocnika Prezydentę m.sta. Warszawego dsa. komunikacjiego roweroweja, Roberta Lewandowskiego i inne osoby, aby wyświetlać ich aktualizacje.dzień temu
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
"Ale nawet jeśli zamkniesz aplikację, program RuntimeBroker.exe będzie nadal uruchamiał poboczne zasoby w pobliżu zer. [...] Microsoft wyszczególnia punkty, które pomogą Ci określić, czy Twoje Centrum zabezpieczeń systemu Windows jest wirus, prawowity, fałszywy lub rzeczywisty. Może to być nawet Łotr.!"
a ostatnio właśnie przeglądałem ten i kilka innyc artykułów w pomocy Microsoftu, tylko, psia kosć, w ich oryginałach i nawet nie spodziewałem się takiego kunsztu tłumaczowskiego No nic, wracam na studiaw takim razie, do Króla ćwieczka, dokształcać się z tłumaczenia literackiego.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Ai po prostu przejżało czym kieruje się Microsoft. Urzytkownik? A co to jest? XD -- (djdenismusic): Przetumaczyłem sobie z ciekawości na polski changelog do najnowszego wi 11, i wyszły takie kwiatki. :D W rzeczywistości Windows 11 jest najczęściej używaną i najbardziej lubianą wersją systemu Windows w historii; jest to zarówno upokarzające, jak i energetyzujące zarówno dla zespołu, jak i dla mnie. Nasza praca nigdy nie jest wykonywana, aby zapewnić, że system Windows ewoluuje i dostosowuje się do Ciebie.
--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
"Możesz zagrać w oryginalną wersję z kilkoma ślicznymi wariantami. Jeden zawiera rynny i drabiny, a kolejna ma fantastyczne działka, które wystrzelą Cię na planszę! • Mechanika wydaje się prawie taka sama, jedyna różnica polega na tym, że sylaba nie znika magicznie po budynku wyborczym bloki są umieszczane jedno na/obok drugiego" za R. Zimny, "CYFRYZACJA KOMUNIKACJI A EGALITARYZACJA NORMATYWNYCH WZORCÓW JĘZYKOWYCH".
Po więcej szczegółów i kontekstu, w którym pojawia się ten artykuł odsyłam do dyskusji na tablicy mojej i użytkownika @Midzi.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Nie wiem, czy automatyczne, ale taki oto opis w jednej ofercie na Allegro: Samoprzylepny tył pozwala przykleić go w dowolnym miejscu na instrumencie, aby uzyskać dźwięk, który jest zadowolony. Regulowany poziom głośności, zapobiegający piszczeniu hałasu. Z zaciskiem do gwoździ ogonowych, 6.35mm wyjściowa wtyczka żeńska do podłączenia głośnika. Jest wyposażony w ogon paznokci i zapasową samoprzylepną. Lista pakietów: 1 Pickup (z zaciskiem paznokci ogonowej) 4 Naklejka samoprzylepna 1-ogonowy gwoździeć
Przeglądam Aliexpress a tam? pluszowy pierdolec pole edycji. Nie mam więcej pytań... Padłem. Jest to pole wyszukiwania. Nic takiego tam nie wpisywałem...
Zastanawiam się czy to dlatego, że często ludzie tam tak wpisywali, czy jest to po prostu jedna ze standardowych kwerend tak niefortunnie przetłumaczona na nasz piękny nadwiślański. Mi w tym polu edycji najczęściej pojawiały się jakieś chipsy, kolczyki, ale pluszowy pierdolec zwalił mnie z nóg