Nikt już chyba nie wierzył, nikt nie miał nadziei, każdy się wkurzał, aż tutaj nagle wczoraj ruszyły prace. :)
Pojawiały się wątki o innych moich projektach, o których zrobiło się później z mojej strony cicho, ale pamiętam i wszystko inne na pewno kiedyś(W tym roku) będzie.
Gdy gramy w Battle, czasem chcemy sprawdzić tzw. Strenghts weaknesses czy jak to się tam pisze.
Na kogo jesteśmy efektywni, kto jest efektywny na Nas etc.
W tym celu odpalamy przeglądarkę, wchodzimy na BSG, Crazy party i szukamy kolejnej podstrony Battle SW.
Zajmie nam to trochę więcej czasu, niż odpalenie aplikacji i szybkie wyszukanie typu.
Aplikacja będzie wygodna i w pełni zgodna z czytnikami ekranu.
Znajdą się zapewne narzekacze, ale jeśli mają oni ochotę powiedzieć, że to nie potrzebne, to niech lepiej się nie wypowiadają, bo zmarnują tylko własny i mój czas.
Dlaczego? Prawie wszystkie appki napisałem dla siebie, aby sobie ułatwiać i udostępniam przy okazji na świat.
Planuję wydać ją do końca tego miesiąca, lecz to jedynie plany i wszystko jak zawsze może się zmienić tymbardziej, że piszę ją na czyimś komputerze, ponieważ mój stary gruchot nie daje sobie rady z VS.
Features: (Nie wiem jak to po polsku):
Szybkość działania, dzięki czemu nie będzie trzeba na Ciebie długo czekać w trakcie gry;
Nawigowanie po literach w menu, które przyspieszy pracę z aplikacją(Wyszukiwanie danego typu);
SW rozdzielone na proste przejżyste listy;
Byćmoże skrót do uruchomienia aplikacji, dzięki któremu będziesz mieć ją zawsze pod ręką.