Update 2024: Od wersji 0.4.9.3 aplikacja nie ma centralnego serwera i udostępniony zostałkomponent serwerowy. Obecnie działający serwer to np: ogon.ovh Dzień dobry wieczór. W Lutym tego roku stworzyłem w raz z innym programistą aplikację Free chat. Służy ona do komunikacji. Możemy pisać globalnie oraz prywatnie po przez wpisanie nazwy użytkownika i treść wiadomości. Wszystkie informacje zawarte są w readme. Najnowszą wersję zawsze będzie można pobrać tutaj: http://tdprograms.ovh/fc/ Obecna to 0.5.1. Pozdrawiam i rzyczę miłego korzystania. Gdyby z jakiejś przyczyny serwer nie odpowiadał, nie zrażajcie się, serwery bywają czasami przeciwne działaniu. Jeśli mieli byście jakieś sugestje i zgłoszenia błędów, piszcie tu śmiało! :) Pozdrawiam.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Prośba dla wszystkich użytkowników posiadających FC, zaktualizujcie niezwłoczne do najnowsze wersji, ponieważ gdy nie zostanie to zrobione przez 3 dni, możecie już niestety nie móc pobrać przez aktualizator. Wersja wnosi pełno zmian dotyczących serwra, sory zaliterowki psize na szybko bo ni mam zbytnio możliwości pozdrawiam.
Ten aktualizator to wogóle jakieś jaja. Wczoraj zupdatowałem, patrzę dla testu, czy jest jeszcze nowsza wersja, a on twierdzi że mam jeszcze starą i pobiera wciąż tę samą do której już zaktualizował. Problem nie znika po instalacji na czysto.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Obecnie trwają prace nad nową wersją. Sądzę, że pojawi się ona za kilka dni. Następna po tej wersji, pojawi się pod koniec roku i będzie zawierała chat głosowy. Prawdopodobne zmiany i nowości w wersji 0.4.7 pisane w czasie przeszłym, żeby edycję changelogu po wykonaniu ich sobie oszczędzić: Aktualizator używa komunikatów głosowych do przekazywania informacji. Dodano automatyczne sprawdzanie wersji z możliwością włączenia oraz wyłączenia go. Dodano możliwość kopjowania wiadomości czatu do schowka. Dodano możliwość restartu aplikacji. Poprawki sapi i Wine: Poprawiono współpracę. Wyeliminowano błąd z niezatrzymującym się odczytywaniem komunikatów w niektórych przypadkach. Pola edycji są odczytywane poprawnie.